22.3 C
Sant Gervasi
| Dijous 19 de maig de 2022 |
Publicitat

El projecte Radars

Publicitat

gent gran

Pere Güell

radarsEl Projecte Radars de la Gent Gran de Barcelona té l’objectiu de prevenir situacions de solitud i vulnerabilitat de les persones grans a través del vincle amb entitats i serveis de l’entorn i amb veïns que s’ofereixen a vetllar per ells i a donar-los suport quan ho necessiten. El Projecte Radars és al barri de Sant Gervasi – Galvany des de l’any 2011.

Al llarg del 2016 el Projecte Radars es desplegarà als barris de la Bonanova, el Putxet i El Farro per la qual cosa es comptarà amb la participació de les respectives associacions de veïns i de les entitats i serveis que vetllen i tracten a la gent gran d’aquests territoris.

Publicitat

El projecte arribarà a aquests barris a través d’accions informatives que es faran a les entitats, comerços, farmàcies i veïns. El servei Porta a Porta format per voluntaris de la Creu Roja progressivament anirà visitant aquelles illes d’habitatges on es té coneixement que hi ha més persones grans i que viuen soles per oferir-los participar a Radars. Així mateix les persones grans que es detectin formaran part de la xarxa Radars i podran participar dels seus recursos (Plataforma de Seguiment Telefònic, Serveis Socials Municipals, suport dels voluntaris dels Amics de la Gent Gran, servei de lectures a domicili de la Biblioteca Joan Maragall, activitats socials i culturals,etc).

A destacar també la 2a Festa Radars de la Gent Gran que se celebrarà el dissabte 11 de juny, a les 11 del matí, al centre cívic Vil·la Florida i en la qual participaran les persones grans del territori, així com voluntaris, entitats i professionals que formen part del projecte Radars de Sant Gervasi Galvany, la Bonanova, el Putxet i el Farro. A la festa, hi haurà activitats d’animació, piscolabis i sobretot serà un espai de trobada entre la gent gran i aquells que els acompanyen i ajuden a millorar la seva qualitat de vida.

Publicitat

Finalment recordar que si un comerç o farmàcia de Galvany, la Bonanova, el Putxet i el Farro es volen adherir al projecte Radars i si una persona d’aquest barris vol ser radar veïnal pot trucar als telèfons 93 256 58 53 o 93 256 49 98, escriure un correu electrònic a l’adreça [email protected] o [email protected] o bé acudir personalment als centres de serveis socials de Sant Gervasi, situat al carrer Arimon número 7, o al centre de serveis socials de Sarrià, situat al carrer Salvador Mundi número 4, en horari de dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 9 a 13 h, i dimarts i dijous de 16 a 18 h

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.