Publicitat

Els Amics del Parc de l’Oreneta reben Colau al Monestir de Pedralbes: “El parc és sagrat”

Retrets entre Albert Batlle i un membre de les Amigues i Amics del Parc del Castell de l'Oreneta: "Ets un mentider compulsiu"

Societat

Sergi Alemany

Les Amigues i Amics del Parc Forestal del Castell de l’Oreneta han aprofitat la visita d’Ada Colau al Monestir de Pedralbes aquest divendres al matí, amb motiu de la visita institucional per Santa Eulàlia (12 de febrer), per reclamar-li que aturi qualsevol intent d’obres al parc. Defensen que el procés de reurbanització inclou pavimentar més de tres quilòmetres i mig, i no ho volen permetre.

Publicitat

Un dels seus membres, Jordi Bigues, s’ha adreçat a l’alcaldessa de Barcelona per entregar-li una carta en què es demana la presentació d’un Pla Director de les obres i dir-li que “el parc és sagrat”, mentre que Colau li ha respost que “s’està fent un esforç de reurbanització.” El regidor de Sarrià – Sant Gervasi, Albert Batlle, ha tallat la conversa assegurant que no es pavimenta res i posteriorment ha qualificat Bigues de “mentider compulsiu.” Una de les veïnes que protestava -en total eren una desena- li ha respost, acusant el regidor i tinent d’alcaldia a la ciutat de mentir.

Publicitat

Districte ja va dir al juliol que no s’aturarien les obres, sota la convicció que són absolutament respectuoses amb l’entorn. Defensen que en l’actuació es compacta el sauló dels camins interiors del Parc del Castell de l’Oreneta, igual que s’ha fet en molts altres parcs de la ciutat, i que no es pot considerar una pavimentació de l’espai.

Publicitat

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

No hi ha articles per mostrar