16.8 C
Sant Gervasi
| Dimarts 26 d'octubre de 2021 |
Publicitat

Districte assegura que no pararà les actuacions a l’Oreneta: “Són obres absolutament respectuoses”

Diverses plataformes ciutadanes reclamen aturar les actuacions i replantejar-les perquè són contràries al “seu caràcter de jardí forestal històric"

Publicitat
Publicitat
Carme Rocamora
Cadascuna de les coses que passen als barris, per petita que sigui, mereix ser explicada

Política

Carme Rocamora

“Al parc de l’Oreneta no hem de parar res perquè la licitació està feta i són obres absolutament respectuoses amb l’entorn”, va assegurar dilluns a l’Audiència Pública del districte el regidor de Sarrià-Sant Gervasi, Albert Batlle, quan va ser interpel·lat pel veïnat que reclama aturar les obres projectades al parc. 

Enfront de les crítiques dels opositors a aquest projecte que costarà uns dos milions d’euros, el regidor va assegurar que no es pavimentarà res, sinó que es compactarà el sauló dels camins interiors “com es fa en molts altres parcs de la ciutat”, i va defensar que l’equip redactor ha estat sensible amb les actuacions que es faran. 

També va intervenir el conseller dels comuns Joan Manel del Llano, que va insistir que el projecte busca fer intervencions a tot el parc per fer que l’aigua s’infiltri d’una manera suavitzada, perquè a hores d’ara la xarxa de drenatge és inexistent i es vol evitar l’escorrentia ràpida de les aigües superficials que erosionen els camins: “Es faran una sèrie d’intervencions que tenen a veure amb murs de compactació dels talussos, que capten l’aigua en un punt concret i la difuminen”. Així mateix, va assegurar ser conscient que hi ha gent del barri interessada en el projecte i que es farà seguiment de manera conjunta: “Les aportacions que ens han fet arribar les tindrem en compte”.

Fes-te subscriptor

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.