Publicitat

Els casals de gent gran recorden els seus usuaris amb un vídeo: “Us trobem a faltar”

Can Castelló, Sant Ildefons i Can Fàbregas han publicat un vídeo dirigit als seus usuaris per dir-los que els troben a faltar i que tot anirà bé

Publicitat
Carme Rocamora
Carme Rocamora
El primer dia de classe a la UAB em van preguntar perquè volia ser periodista. Suposo que per aquell ideal d’intentar donar veu a aquells que els hi han tret, o bé perquè són ignorats, o bé perquè no se’ls sent prou. He tingut la sort de practicar-ho, amb més o menys destresa, aprenent a mitjans com La Vanguardia o Europa Press. Actualment, treballo com a redactora de política a ElNacional.cat. Però sobretot aprenc a El Jardí, el diari que m’ha mostrat que cadascuna de les coses que passen als barris, per petita que sigui, mereix ser explicada.

Gent Gran

El Jardí

Els equips que gestionen els casals de gent gran Can Castelló, Sant Ildefons i Can Fàbregas han publicat un vídeo dirigit als seus usuaris per dir-los que els troben a faltar i que tot anirà bé davant aquesta situació provocada pel coronavirus.

Publicitat

En el muntatge, on apareixen treballadors d’aquests casals, envien missatges d’optimisme com ‘Un dia menys per estar junts’ o ‘Tornarem a gaudir del món’, així com els desitjos de tornar a veure aviat els usuaris d’aquests equipaments.

Publicitat

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

No hi ha articles per mostrar