Publicitat

Veïns de La Bonanova demanen que s’arregli la Plaça Rosa Sabater

Publicitat

Notícies de Sant Gervasi

Carme Rocamora (@CarmeCRS)

Diversos veïns i usuaris de la plaça Rosa Sabater, situada al barri de la Bonanova, sol·liciten que s’iniciïn les oportunes mesures de rehabilitació de l’espai que consideren que està abandonat i en un estat deplorable des de fa més de dos anys.

Publicitat

La iniciativa, conduïda principalment per Jordi Torras, veí del barri, es va iniciar a principis d’estiu i ha consistit en fer un anàlisi de l’estat de la plaça i una recollida de firmes per posteriorment enviar-les al regidor del districte. De moment, no han parlat amb cap conseller, amb cap institució ni s’han posat en contacte amb l’associació de veïns, tot i que no descarten aquestes opcions.

Publicitat

Els veïns consideren que la plaça no compleix les normatives aprovades per l’Ajuntament corresponents a l’Ordenança d’Àrees d’Esbarjo de Gossos (AEG) aprovada el juliol de 2014, així com la resta de la plaça, que es troba en un estat que titllen de “lamentable”. A l’espai d’esbarjo de gossos, el tancament metàl·lic està trencat i a més a més no té l’alçada reglamentària. També falta l’abeurador i jocs per a gossos i l’espai és reduït i petit. Per altra banda, els arbres es troben sense protectors als troncs i els bancs de fusta estan descalçats, la paperera oxidada i hi ha filtracions d’aigua que plogui o no, provoquen zones de fang.

Per altra banda, els accessos són complicats, perquè el terra està ple de solcs i esvorancs. També les escales i graons estan descalçats, desnivellats i aixecats i l’accés per discapacitats o bé per pares i mares amb cotxet per nens és impossible.

Pel que fa a la vegetació, es queixen de la falta de poda, de les plantes seques per falta de rec, la invasió i barreja descontrolada de diferents especies botàniques, amb males herbes. Finalment, demanen també que s’arregli la font pública, que està bruta, i que l’espai de jocs infantils es reformi.

 

 

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

No hi ha articles per mostrar