9.3 C
Sant Gervasi
| Dijous 27 de gener de 2022 |
Publicitat

Entra en servei un punt verd a l’avinguda Vallcarca

Donarà servei al barri del Putxet i la seva construcció ha costat gairebé 329 mil euros

Publicitat
Publicitat
Jesús Mestre
Historiador, especialitzat en la història de la ciutat de Barcelona. Director de la revista L'Avenç els anys 1988 i 1989, i de Plecs d'Història Local des de 1989 fins al 1997. Com editor, he coordinat obres col·lectives com ara el Diccionari d'Història de Catalunya (1992), l'Atles d'Història de Catalunya (1995), entre altres, publicades a Edicions 62. Col·laboro en la constitució de l'Associació Cultural Casa Orlandai, de la que vaig ser el primer president, el 2007. He escrit els llibres L'Abans. Barcelona Vila de Sarrià, recull gràfic 1874-1975 (2012) i Sant Gervasi de Cassoles (2013). El 2014 vaig fundar El Jardí, aventura en què persisteixo

Societat

El Jardí

L’Ajuntament de Barcelona posa en servei un nou punt verd de barri a l’avinguda Vallcarca, 71, al districte de Gràcia, però que també donarà servei al barri del Putxet, per la seva proximitat. S’hi pot accedir des de l’avinguda de la República Argentina i el carrer Agramunt.

El punt verd de Vallcarca es va començar a construir el març del 2018, i ha tingut un cost total de 328.832,20 €. L’equipament compta amb un edifici de 67 m2 i una placeta annexa de 254 m2. Aquest nou equipament de reciclatge donarà cobertura al veïnat de la zona de Vallcarca, els Penitents i el Putxet. Els punts verds de barri estan oberts a la ciutadania de dilluns a dissabte, de 8.30 a 14 hores i de 16 a 19.30 hores.

Publicitat

El Punt verd de barri de Vallcarca és molt similar al de Gal·la Placídia però a més, oferirà poder realitzar compostatge, atès que pròximament s’instal·larà un punt de compostatge a la placeta.

Els punts verds són instal·lacions ambientals de recollida de residus que necessiten un tractament específic i per als quals no es poden utilitzar els contenidors del carrer. Són elements com: roba, calçat, cartutxos de tinta, tòners, aparells elèctrics i electrònics, olis de cuina, cables elèctrics, pneumàtics petits, aerosols i esprais, bateries de cotxe, cosmètics, radiografies, piles, olis de motor, pintures i vernissos, fluorescents i bombetes, càpsules de cafè monodosi (plàstic i alumini), etc.

Publicitat

També està previst, en els propers mesos, l’entrada en servei del Punt verd de barri dels Jardins de les Tres Torres.

Publicitat
Publicitat

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.