Publicitat

Fruites i Hortalisses Carlos i Susi

spot_img

Publicat el 21.8.2017 9:30

Gent de mercat

Josep Xurigué (@josepxurigue)

Fruites i Hortalisses Carlos i Susi és una parada molt arrelada del Mercat de Sant Gervasi. Un Mercat amb un equip de professionals que ofereixen el millor servei. En Carlos i Susi gaudeixen d’una clientela de confiança que agraeix poder menjar fruites i hortalisses molt bones i de confiança.El mercat és un espai alimentari, de salut, per
cuidar-nos i menjar bé.

En Carlos i la Susi porten 30 anys en el món de la fruita i la verdura. Van començar com a majoristes i al Mercat de l’Hospitalet. Després van obrir la parada al Mercat de Sant Gervasi. Amb tots aquests anys han aconseguit conèixer molt bé els productes, on anar-los a comprar, quin és el millor moment, i a orientar a cada client en funció del que necessiti. Ofereixen a la clientela una verdura ecològica de veritat, i els expliquen i resolen els dubtes i necessitats.

Publicitat

Com vau començar a treballar en el sector?

Publicitat

En Carlos compra la fruita, n’és un expert des que es dedicava amb el seu germà a comprar la fruita i la verdura, a visitar els pagesos, a anar a buscar a cada lloc el millor producte, en el millor moment. Els tastem in situ, fins i tot. Tot el que han après ho apliquen a la seva parada, on la Susi coneix molt bé els gustos i les necessitats dels clients i elabora la fruita i les hortalisses.

Com seleccioneu la fruita i la verdura?

La feina comença anant ben d’hora a l’espai dels petits pagesos al mercat central, i directament als pagesos. Tenim una confiança amb ells que ens hem guanyat amb els anys. Són petites produccions del Prat o del Maresme que va a parar a pocs mercats. Com els maduixots del Maresme de Sant Cebrià, que en realitat són de primavera i no tant de l’estiu. Coneixem bé el producte de proximitat. En el cas de la fruita, la que ve de lluny com el mango la trobareu molt gustosa. És un mango arribat en avió; collit madur en la planta.

Han canviat molt els hàbits i gustos de la clientela? 

Els horaris i hàbits han canviat i hi ha molts llocs on comprar. Però on es troba l’equip de professionals que coneix molt bé cada producte, la carn, el peix, els queviures, la xarcuteria, la fruita és als mercats. I al barri, al Mercat de Sant Gervasi. La gent hi confia perquè saben que anem a buscar el bo, i els orientem. I fem producte elaborat: la carbassa, els grans de la magrana, la fruita tallada, etc. Tot del dia, com si fos el peix.

Què hi podem trobar a la vostra parada d’especial? 

Tenim productes ecològics de veritat. Treballem amb un pagès, per exemple, que deixa anar marietes als seus horts. Ens agrada donar sempre la millor orientació, pensant primer en el client. Per exemple, els tomàquets RAF que seleccionem són molt bons. És el tomàquet d’hivern, dolç, amb unes vetes a la pell. Necessiten d’un substrat salí per ser ben gustosos. I ara ja ve la carxofa del Prat, els pèsols, les faves. I la taronja i la mandarina són les reines.

Digueu-nos algun producte nou que tingui èxit?

La gent ens ve a buscar els productes de temporada. Com deia, precisament pels nous hàbits i necessitats, ens vénen a buscar entre d’altres, magrana, maduixes, carbassa, productes tallats i preparats. Som conscients que hem d’ajudar als clients i clientes a tenir hortalissa del dia diria, i fruita fresca per menjar-la i cuinar-la amb facilitat.

Com veieu el mercat de Sant Gervasi? 

El veig com un equip de persones molt dedicats cadascun de nosaltres al nostre producte. Fa anys que ens hi dediquem i ho estimem. I ens adaptem als canvis. Tenim clar que cal posar-hi moltes hores i un bon servei: l’atenció personal, la confiança, la selecció del producte, l’orientació. El servei a domicili que oferim també facilita molt, a banda de l’aparcament gratuït a sota del mercat.

També tenim clar que som un espai del barri i de valors: de menjar sa, de producte ecològic i de proximitat, de tenir cura de la salut a més del plaer de menjar bé, amb bons preus. Ens agrada també estar oberts a activitats, celebrar el calendari de festes tradicionals amb el veïnat, fer activitats esportives i culturals amb entitats del barri, etc.

[adrotate banner="28"]

Notícies relacionades

L’AV Bonanova celebra el 50è aniversari amb un concert

L'Orquestra Simfònica Vozes amenitzarà la celebració de la plataforma veïnal, que enguany també serà reconeguda amb la Medalla d'Honor de Barcelona

Festa Major de Sant Gervasi – la Bonanova 2025: el programa amb totes les activitats

Del 5 al 15 de juny la plaça de la Bonanova s'omple de cultura popular, música, activitats infantils, àpats populars i espectacles per a tots els públics

L’Ajuntament descarta un nou CAP a la Bonanova per aquest mandat

Els veïns defensen que és un barri amb una "població envellida" amb dificultats per desplaçar-se fins al centre de Vallcarca

La història de l’església de la Bonanova: víctima d’un robatori i un incendi

A causa de la falta de pressupost, els veïns de Sant Gervasi van finançar la seva reedificació
spot_img

“La família Camaleot”, el relat d’Elsa Corominas

"Els Camaleot eren una família molt peculiar que dominava l’art d’imitar. El matrimoni va tenir sis fills i a cadascun li va ensenyar com aprofitar al màxim aquesta habilitat"

Èxit a Sant Gervasi per la Festa Major: el barri torna a bategar

Del 5 al 15 de juny, el veïnat ha gaudit d'un ampli ventall d'activitats i d'un pregó protagonitzat per Aina Da Silvia, d'Eufòria

El veïnat de Vallvidrera consensua una proposta polifacètica per la Buenos Aires

Després d'un procés participatiu, el projecte que plantegen els veïns a l'Ajuntament implica combinar allotjament per joves i grans amb un espai esportiu i un centre que permeti l'estada diürna de la gent gran

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

[adrotate banner="15"]