10.6 C
Sant Gervasi
| Dijous 25 de febrer de 2021 |

Gambes “d’Ordal”

Cuina

Blai Pérez

Ingredients

• 16 gambes o llagostins
• 3 préssecs de vinya de l’Ordal
• 1 cullerada de festucs sense sal
• 1 cullerada de pipes de carbassa
• 1 llimona
• 1 cullerada de vinagre balsàmic
• Oli d’oliva verge extra
• Sal i pebre blanc
• Un grapat de mescla de germinats

Elaboració

Peleu les cues de les gambes, traieu el cap i el budell que recorre l’interior de la cua, salpebreu i reserveu a la nevera.

En un olla amb aigua bullint escaldeu els préssecs, passats uns dos minuts els retireu, refredeu i els peleu per tallar-los a llesques, i les regueu amb suc de llimona per evi- tar l’oxidació.

Piqueu els festucs i les pipes, i en un petit bol prepareu una vinagreta amb oli d’oliva, el vinagre i un toc suau de pebre.

Coeu les cues al gust, al vapor o a la planxa, vigileu que no s’excedeixi en la cocció, i per acabar disposareu en un plat un llit de llesques de préssec, espolseu la picada de fruits secs, i per últim les gambes i amaniu amb la vinagreta.

Fes-te subscriptor

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.