Dimecres 24, abril 2024
9.4 C
Sant Gervasi
9.3 C
Sarrià
Publicitat

Gambes “d’Ordal”

Publicat el [wpdts-custom start="post-created" format="j.n.Y G:i"]

Cuina

Blai Pérez

Ingredients

Publicitat

• 16 gambes o llagostins
• 3 préssecs de vinya de l’Ordal
• 1 cullerada de festucs sense sal
• 1 cullerada de pipes de carbassa
• 1 llimona
• 1 cullerada de vinagre balsàmic
• Oli d’oliva verge extra
• Sal i pebre blanc
• Un grapat de mescla de germinats

Publicitat

Elaboració

Peleu les cues de les gambes, traieu el cap i el budell que recorre l’interior de la cua, salpebreu i reserveu a la nevera.

En un olla amb aigua bullint escaldeu els préssecs, passats uns dos minuts els retireu, refredeu i els peleu per tallar-los a llesques, i les regueu amb suc de llimona per evi- tar l’oxidació.

Piqueu els festucs i les pipes, i en un petit bol prepareu una vinagreta amb oli d’oliva, el vinagre i un toc suau de pebre.

Coeu les cues al gust, al vapor o a la planxa, vigileu que no s’excedeixi en la cocció, i per acabar disposareu en un plat un llit de llesques de préssec, espolseu la picada de fruits secs, i per últim les gambes i amaniu amb la vinagreta.

Publicitat

Subscriu-t'hi

Dona suport al periodisme cooperatiu i de proximitat



PDF per 35€ l'any
PDF + PAPER per 50 € l'any

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.