Dissabte 22, juny 2024
23.4 C
Sant Gervasi
23.4 C
Sarrià
Publicitat

INSTAGRAN 2018

Publicat el 2.5.2018 9:00

Notícies de Sant Gervasi

La Xarxa Jove Sagnier i la Taula Radars de Sant Gervasi, convoquen el 2on concurs d’Instagram adreçat als i les joves dels barris de Sant Gervasi: l’InstaGran.

 

BASES CONCURS D’INSTAGRAM INSTAGRAN 2018

Publicitat
 1. Requisits dels participants

Poden participar tots els joves de 12 a 29 anys, ambdós inclosos. Es prioritzaran els participants que visquin i/o estudiïn als barris de Sant Gervasi de Barcelona.

Publicitat
 1. Inscripció

La inscripció és gratuïta i pública. Per formalitzar-la es demana que els participants etiquetin les imatges que presentin amb el hastag #instaGranSTG

 1. Requisits de participació

Les fotografies hauran de ser inèdites, de creació pròpia i no han de concursar en un altre premi vigent. Els/les participants es responsabilitzaran que no hi hagi drets a tercers i seran responsables de qualsevol reclamació per autoria o plagi.

La temàtica del concurs serà: persones grans i els barris de Sant Gervasi.

Sempre que la imatge destaqui explícitament el rostre d’una persona, s’haurà de comptar amb el seu consentiment. Annex en aquestes bases hi trobareu un full d’autorització d’ús d’imatge que haureu de fer signar a la persona a qui fotografieu i donar-lo als organitzadors, en cas de ser seleccionats.

Cada fotografia haurà de portar un títol.

S’accepten retocs fotogràfics (filtres d’Instagram) però no fotomuntatges.

Els participants hauran de fer-se seguidors dels Instagrams de l’Espai Jove Casa Sagnier (@jovessagnier), de l’equip APCs de Sarrià Sant Gervasi (@apcsarriastg) i del PIJ Sant Gervasi (@pij_sarriasantgervasi).

Es podran aportar fins a 3 fotografies per participant.

Qualsevol fotografia que no compleixi aquests requisits serà exclosa del concurs.

Tots els participants hauran d’enviar per mail a l’Espai Jove Casa Sagnier, l’original de la fotografia amb una resolució de com a mínim 2M (espaijove@casasagnier.net)

 1. Propietat intel·lectual de les obres

Els/les participants assumeixen l’autoria de les seves obres i es comprometen a no presentar materials fotogràfics els quals no tinguin dret d’ús degudament acreditats. Cap tercera part pot tenir llicència o drets sobre les imatges presentades al concurs. L’autor/a reconeix l’autorització de les persones que es puguin reconèixer a les fotografies, i respondrà a qualsevol reclamació i/o indemnització que pot tenir lloc per part de tercers, exonerant als agents de la Xarxa Jove Sagnier i la Taula Radars de Sant Gervasi. L’organització no es fa responsable de l’ús inadequat dels drets de la propietat intel·lectual dels autors i autores de les obres.

La propietat intel·lectual de les obres presentades és de l’autor/a. Amb la presentació de les obres, l’autor/a autoritza a la Xarxa Jove Sagnier i la Taula Radars de Sant Gervasi a la utilització i/o edició de les fotografies mitjançant diversos formats i plataformes sempre i quan aquestes emissions no tinguin un objectiu comercial i estiguin dirigides a la promoció i difusió de les diferents accions que es promouen des de la Xarxa Jove Sagnier i la Taula Radars de Sant Gervasi; a més, aquesta utilització no li confereix dret de remuneració o benefici amb excepció feta del lliurament dels premis guanyats. Per la seva banda, la Xarxa Jove Sagnier i la Taula Radars de Sant Gervasi es compromet a fer constar l’autoria de les obres en l’ús.

 1. Presentació de les obres

Període de presentació de les fotografies:

De l’1 al 31 de maig de 2018 (ambdós inclosos)

Tots els participants hauran d’enviar per mail a l’Espai Jove Casa Sagnier, l’original de la fotografia amb una resolució de com a mínim 2M (espaijove@casasagnier.net)

 1. Selecció de les obres

El jurat estarà format per 2 persones relacionades a l’àmbit de la gerontologia i 2 persones relacionades amb l’àmbit audiovisual. La decisió del jurat serà irrevocable.

El veredicte es farà públic en el marc de la Festa Major de Sant Gervasi.

Una mostra de les fotografies presentades al concurs formaran part d’una exposició itinerant en els diferents espais de Joves i Persones Grans dels barris de Sant Gervasi.

 1. Premis
 • El primer premi serà un val regal de la FNAC per un valor de 150€
 • El segon premi serà un val regal de la FNAC per un valor de 75 €
 • El tercer premi serà un val regal de la FNAC per un valor de 40€

El lliurament tindrà lloc als Jardins Sagnier el divendres 15 de juny de 2018, en el marc de la Festa Major de Sant Gervasi.

 1. Acceptació de les condicions de la convocatòria

La participació en aquest concurs pressuposa l’acceptació del contingut d’aquestes bases.

 1. Resolució de conflictes

L’organització es reserva el dret de resoldre, com cregui més convenient, qualsevol situació no prevista en aquestes bases.

Organitzadors del concurs:
Xarxa Jove Sagnier: Punt d’Informació Juvenil Sarrià Sant Gervasi, Equip A partir del Carrer de Sarrià Sant Gervasi, Serveis Socials Sant Gervasi, Aquí t’escoltem Sarrià Sant Gervasi, Espai Jove Casa Sagnier Sagnier, Punt JIP Sarrià Sant Gervasi i Districte de Sarrià Sant Gervasi (Ajuntament de Barcelona).

Taula Radars Sant Gervasi: Hospital Plató, Creu Roja, Pades Sud-SSG Pere Virgili, CAP Adrià, Can Castelló, Centre de dia La Magnòlia, Consell de la Gent Gran, Casal de Sant Ildefons, Parròquia Mare de Deu de Núria, Biblioteca Joan Maragall, Amics de la Gent Gran, AAVV Sant Gervasi Sud, Associació Veïns Farro, Associació Veïns I Amics del Putxet, Associació de veïns Sant Gervasi de Cassoles, Llar Mossèn Lluís Vidal, Centre de dia Vallirana-Fundació IPSS, Cap Vallcarca Sant Gervasi, Serveis Socials Sant Gervasi, Voluntaris del barri.

Per més informació:
Espai Jove Casa Sagnier: Whatsapp 689 91 35 71
Equip APCs: Whatsapp 680 40 96 90
Equip JIP: Whatsapp 682 656 658

Publicitat

Subscriu-t'hi

Dona suport al periodisme cooperatiu i de proximitatPDF per 35€ l'any
PDF + PAPER per 50 € l'any

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.