25 C
Sant Gervasi
| Dimarts 16 d'agost de 2022 |
Publicitat

Jornada per donar visibilitat a la dona enginyera als Salesians

L’Escola Universitària Salesiana de Sarrià vol donar veu al paper de la dona en el món de l’enginyeria

Publicitat

Educació 

El Jardí

L’Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS) acollirà el 4 de març a les dotze del migdia la xerrada ‘La igualtat és com la gravetat, una necessitat’, una jornada que vol donar veu al paper de la dona en el món de l’enginyeria i que pretén posar en coneixement de la societat la invisibilitat que han d’afrontar moltes professionals.

Míriam Blanc, reponsable de projectes a Iterem, donarà a conèixer el cas d’èxit de la seva companyia en la incorporació de dones. Des d’Iterem són especialistes en serveis i solucions orientades a la gestió per processos (BPM) i acompanyen a les organitzacions a la seva transformació digital. Des dels seus inicis han fet una aposta molt forta per la igualtat contractant a dones en diferents posicions.

Publicitat

Posteriorment a la presentació d’aquest cas d’èxit, tindrà lloc una taula rodona moderada per la professora de l’EUSS, Iria Fraga. L’objectiu de la sessió és donar veu a diferents professionals que han encaminat el seu camí laboral en el món de l’enginyeria i que han superat els obstacles de treballar en un sector que ha tingut sempre una forta vinculació amb els homes. Per això, hi participaran: Brenda Dalmau, de Instalaciones Enrique Dalmau; Mariona Martí, de Mango; Anna Bonifacio, d’Schneider; Alicia Martín; Maria Cinta Pastor, del Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona; Dolors Reixac, de l’UAB i Míriam Blanc, responsable de projectes d’Iterem.

La jornada serveix com a precedent al Dia de la Dona, el 8 de març. Amb aquesta activitat, l’EUSS se suma a la projecció de la dona, especialment a l’àmbit de l’enginyeria, i la contribució que fa a la societat, donar-la a conèixer a les estudiants i els estudiants i apropar la realitat que afronten les dones en aquest àmbit professional.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.