Marta Orriols durant una entrevista amb El Jardí © Elena Bulet

Cultura

El Jardí

El 19 de juny farà cinc anys de la inauguració de la biblioteca de Sant Gervasi – Joan Maragall. La celebració comptarà amb dues activitats especials gratuïtes a la biblioteca, els dies 15 i 19 de juny.

Dry Town, grup de country folk americà format a Barcelona, oferirà un concert el 15 de juny, a les 12 h, a l’entrada de la biblioteca Joan Maragall. Els seus cinc integrants provenen de diverses parts d’Europa i tenen un repertori musical que barreja clàssics d’aquest estil amb alguns temes propis. Les seves veus s’acompanyen de guitarra, violí, banjo, baix i bateria composant una música suau i amb caràcter.

© Dry Town

El 19 de juny, a les 19 h, a la sala d’actes de la biblioteca Joan Maragall la guardonada amb el premi Òmnium a la millor novel·la de l’any, Marta Orriols, mantindrà una conversa amb el públic sota el nom de ‘De la lectura a l’escriptura’. En quins temes s’inspira? Com és la cuina de la seva escriptura? A quin públic s’adreça? Quins són els seus referents literaris? La periodista cultural i traductora Valèria Gaillard conversarà amb l’autora de Aprendre a parlar amb les plantes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here