21.7 C
Sant Gervasi
| Dijous 07 de juliol de 2022 |
Publicitat

La Festa Major de Sant Gervasi, ja té imatge

Publicitat

Comerç del barri

Comissió de Festes de Sant Gervasi

El Jurat del concurs del cartell per a la Festa Major de Sant Gervasi (membres de La Comissió de Festes de Sant Gervasi) reunit el passat 8 de maig han concedit el premi del concurs al cartell presentat amb el pseudònim de “Mar” d’en David Mar.

Per a la valoració dels treballs presentats el jurat ha tingut en compte, de forma prioritària, l’impacte visual, la creativitat, l’originalitat i la qualitat tècnica. El premi consisteix en 400 € que li lliurarem el 19 de juny (festivitat de Sant Gervasi) en un acte de Festa Major.
La imatge del cartell guanyador serà propietat de la Comissió de Festes de Sant Gervasi, així com tots els drets d’explotació, que serviran per al cartell de la Festa Major, programes d’actes i altres peces promocionals.

Publicitat

L’original del cartell guanyador serà exposat a la Biblioteca de Sant Gervasi Joan Maragall del carrer Sant Gervasi de Cassoles, 85, que durant les dates de la Festa Major 2018 (del 9 al 19 de juny) tindrà una exposició de cartells històrics de la Festa Major de Sant Gervasi.
Recordem que les il·lustracions no premiades podran ser recollides al Centre Cívic Vil·la Florida del carrer Muntaner, 544 del 2 al 7 de Juliol de 16:30 a 20:30 h. Les obres no recollides durant aquest termini seran destruïdes.

Moltes felicitats a David Mar!

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.