L’Ajuntament ja tramita la llicència d’obres de Can Raventós mentre creix l’oposició veïnal

La plataforma Defensem Can Raventós ha aconseguit més de 6.000 euros per dur a terme actuacions judicials contra l'Ajuntament per irregularitats en el pla

0
Imatge d'arxiu d'una manifestació a Sarrià en contra de la construcció de pisos a la finca de Can Raventós © Elena Bulet

Política

Carme Rocamora

L’Àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament de Barcelona es troba actualment tramitant la llicència d’obres que permetria construir uns 40 pisos de luxe a la finca de Can Raventós, a Sarrià. Així ho va anunciar el regidor del districte, Albert Batlle, a l’Audiència Pública celebrada dilluns.

El regidor ho va explicar contestant a membres de la plataforma Defensem Can Raventós, que tenen engegada des de fa mesos una lluita per salvar aquest jardí i que sigui d’ús veïnal, evitant també l’elitització del barri. De fet, aquesta setmana la plataforma ha aconseguit més de 6.000 euros en un micromecenatge per tal de sufragar les despeses judicials que han iniciat contra l’Ajuntament per denunciar que hi ha irregularitats en el pla aprovat per fer aquests pisos.

El passat mes d’abril la sala del contenciós administratiu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ja va admetre a tràmit el contenciós, segons explica la plataforma. Un fet que Batlle va assegurar que no en té constància. El regidor va defensar que el pla impulsat per la propietat i aprovat per l’Ajuntament ha seguit els tràmits pertinents: “Si hi ha contenciós ho desconec. El pla està aprovat i estarem sempre per la decisió que puguin prendre els tribunals. Tot s’ha fet d’acord amb la legalitat vigent“, va insistir el regidor, que a més va argumentar, enfront de les peticions del veïnat de salvar aquesta zona verda, que ja hi ha prou zones verdes al districte. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.