27.4 C
Sant Gervasi
| Dimecres 29 de juny de 2022 |
Publicitat

L’Alzheimer Catalunya al Farró

Publicitat

Gent gran

El jardí

El dia 21 de juny Alzheimer Catalunya va celebrar una jornada de portes obertes a la seva nova seu, situada al carrer de Vallirana. Alzheimer Catalunya és una fundació que treballa des de 1988 per millorar la vida de qualsevol persona afectada per la demència. Generen propostes que incloguin a les persones afectades per la malaltia, a les seves famílies i l’entorn

Cecilia Alcaraz, cap d’administració, ens acompanya en una reposada visita a les noves instal·lacions d’Alzheimer Catalunya. Des de la fundació estan segurs que la voluntat de les persones és més forta que la por, que els prejudicis o els símptomes. Conviure amb la malaltia és dur. Per això els volen ajudar a viure amb més qualitat i a seguir formant part de la societat.

Publicitat

Des del nou centre del Farró, amb unes sales molt ben condicionades, fan tasques d’ajuda i protecció a les persones afectades, amb convenis amb l’Administració pública. També han desenvolupat el programa “Persona i família” que representa l’acció més directa amb les persones afectades i el seu entorn, i ofereixen suport continuat des de totes les dimensions possibles. Finalment, també cal destacar la consultoria i la formació de personal especialitzat. Ofereixen projectes formatius en l’àmbit nacional o internacional, amb propostes especialitzades per entitats i per als professionals que acompanyen i cuiden persones que conviuen amb un diagnòstic de demència. La metodologia d’Alzheimer Catalunya promou l’aprenentatge per l’experiència que va més enllà de l’aprenentatge per coneixements.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.