Publicitat

Les escoles Nostra Senyora de Lurdes i Sant Gregori estrenen Camí Escolar

És un espai amic que pretén que els nois de la ciutat guanyin autonomia personal i qualitat de vida mentre van i venen sols a l'escola

Publicitat

Educació

El Jardí

El divendres 27 de setembre, durant el matí i la tarda, les escoles Nostra Senyora de Lurdes i Sant Gregori van estrenar els seus propis Camins Escolars. L’escola Nostra Senyora de Lurdes ho va celebrar al matí amb una cercavila, i Sant Gregori amb un espai de jocs al pati i una xocolatada.

Publicitat

El camí escolar és un espai amic que pretén que els nois de la ciutat guanyin autonomia personal i qualitat de vida mentre van i venen sols a l’escola, passegen pel parc, van al casal o a fer esport… promovent alhora un compromís de participació de la comunitat.

Publicitat

Per aconseguir-ho, és necessari incidir tant en la població infantil com en els adults, i per això es generen actuacions que contribueixin al replantejament d’actituds per ambdues parts: els nois han de poder experimentar i aprendre a valorar els riscos, mentre que la comunitat, entesa com a ciutadania (organitzada) o no, ha de contribuir a posar-hi les condicions de viabilitat.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

No hi ha articles per mostrar