Les escoles Nostra Senyora de Lurdes i Sant Gregori estrenen Camí Escolar

És un espai amic que pretén que els nois de la ciutat guanyin autonomia personal i qualitat de vida mentre van i venen sols a l'escola

0
L'Escola Sant Gregori celebra la posada en marxa de l'inici del Camí Escolar ©Sant Gregori

Educació

El Jardí

El divendres 27 de setembre, durant el matí i la tarda, les escoles Nostra Senyora de Lurdes i Sant Gregori van estrenar els seus propis Camins Escolars. L’escola Nostra Senyora de Lurdes ho va celebrar al matí amb una cercavila, i Sant Gregori amb un espai de jocs al pati i una xocolatada.

El camí escolar és un espai amic que pretén que els nois de la ciutat guanyin autonomia personal i qualitat de vida mentre van i venen sols a l’escola, passegen pel parc, van al casal o a fer esport… promovent alhora un compromís de participació de la comunitat.

Per aconseguir-ho, és necessari incidir tant en la població infantil com en els adults, i per això es generen actuacions que contribueixin al replantejament d’actituds per ambdues parts: els nois han de poder experimentar i aprendre a valorar els riscos, mentre que la comunitat, entesa com a ciutadania (organitzada) o no, ha de contribuir a posar-hi les condicions de viabilitat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.