16.2 C
Sant Gervasi
| Dimarts 21 de setembre de 2021 |
Publicitat

Les millores a l’abandonada plaça Rosa Sabater no arriben malgrat la insistència veïnal

Fa gairebé quatre anys que els veïns de la zona reclamen manteniment i reformes, però les seves peticions no han estat escoltades

Publicitat
Publicitat
Carme Rocamora
Cadascuna de les coses que passen als barris, per petita que sigui, mereix ser explicada

Societat

Carme Rocamora

Un problema que sembla que no se solucionarà aviat. La falta de manteniment als jardins de la plaça Rosa Sabater, al barri de la Bonanova, és ja un fet amb el qual conviuen els veïns. Aquest diari publicava l’any 2017 com el veïnat, fart de la manca de millores, reclamava que s’actués en aquesta plaça que llavors es trobava en un estat deplorable des de feia dos anys. Però les reclamacions no han estat escoltades.

Arran de les queixes, el llavors Grup Municipal Demòcrata (avui Junts per Catalunya) va reclamar una reforma completa de la zona, que no va arribar mai.

El Grup Municipal Demòcrata reclama millores a la plaça Rosa Sabater

En una conversa aquest mes de setembre amb El Jardí, el veí Jordi Torras explica com ha tornat a demanar en reiterades ocasions diverses millores: la instal·lació d’una font per gossos, la reparació de la porta d’accés per evitar que s’escapin els gossos petits -fins i tot uns veïns han col·locat una tela-, tapar els forats del terra, arreglar el sistema de drenatge quan plou o bé eliminar el tancat de filferro i substituir-lo per un de fusta. Segons Torras, les reiterades incidències han estat comunicades a l’administració per via telefònica, per registre, i a òrgans de participació ciutadana. Però cap dels reclams ha estat escoltat. Torras afegeix que l’única millora que s’ha fet és un accés amb rampa per a persones amb impediments en la mobilitat.

El Jardí va preguntar fa uns dies a Districte si hi ha prevista alguna actuació en aquesta zona però encara no ha obtingut cap resposta.

Fes-te subscriptor

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.