Publicitat

L’harmonia que podem crear fàcilment

"Hi ha moltes coses que podem fer a casa nostra –o al nostre espai laboral- per millorar l’ambient", escriu Vilalta

spot_img

Publicat el 26.2.2025 18:00

Opinió

Glòria Vilalta

Hi ha moltes coses que podem fer a casa nostra –o al nostre espai laboral- per millorar l’ambient.

Publicitat

Avui vull escriure sobre l’energia que introduïm nosaltres als nostres espais amb les nostres accions i la nostra actitud.

Publicitat

Com podem millorar l’energia de l’espai sense modificar la seva aparença física?

Ho podem fer simplement fent alguna activitat que aporti “bon rotllo”.

  • Música: posar una música alegre, bonica, harmònica. El poder curatiu i harmonitzador de la música en les persones, està demostrat. Per tant, també es pot utilitzar per sanar o pujar la freqüència vibratòria de l’espai. Es pot pujar l’energia d’un espai només amb una música, amb un cant, amb el so d’uns gongs, o el de qualsevol instrument -senzill o sofisticat- que estigui fet amb aquesta intenció o que per si mateix ja tingui uns sons curatius.
  • Aromateràpia: el mateix seria per a tot el món de les olors, sigui en oli essencial, en format de moxa o encens, o amb alguna herba remeiera que fumegem (ruda, espígol, sàlvia, romaní, i altres).
  • Activitats que aporten: fer un pastís, cuinar amb il·lusió, una bona conversa familiar o entre amics, una festa, i qualsevol activitat que ens aporti alegria, il·lusió o amor deixarà una empremta en l’espai on la realitzem, de la mateixa manera que la deixa una discussió o un patiment.
  • La nostra actitud i sentiments: estem agraïts de la casa que tenim? Li diem/ho pensem? Quan entrem, som conscients que entrem en un espai que té la seva “ànima”? L’energia de la casa pot canviar totalment segons la relació que tenim amb ella. Quan no volem estar-hi, quan li agafem mania, estem deixant allà una vibració de baixa freqüència que ens retornarà per ressonància. Un peix que es mossega la cua i que farà que cada vegada hi estiguem pitjor.

Hi ha altres aspectes que podrien anar augmentant aquesta llista, però la meva intenció és només aportar consciència en la importància de “què hi fem”, “què hi sentim” i “què hi pensem”.

Espero haver-ho aconseguit!

Us desitjo que gaudiu encara més del vostre espai i, que si no és així, actueu per canviar-ho. Sempre es pot actuar, i a vegades petites actuacions provoquen grans canvis.  

Notícies relacionades

Apagada elèctrica a Catalunya, apagada comunicativa a les institucions

"Els missatges van ser tardans, dispersos i, sovint, mancats d'indicacions concretes": l'opinió de Marta Royo

En quin percentatge ens afecta el Fengshui?

"El Fengshui ens afecta? Sí, i tant. Determina la nostra vida? No al 100 %, però sí en una tercera part": l'opinió de Glòria Vilalta

A Sarrià el temps també és or

"Als CAPs existeix un sistema telefònic pervers que permet tenir el client esperant ser atès molt més temps del que seria raonable": l'opinió de Miquel Saumell

Sant Jordi i el dodo

Sant Jordi recupera el seu vigor reivindicatiu amb la manifestació convocada per Sant Jordi per la Llengua
spot_img

Així era Sarrià-Sant Gervasi al segle XX

La sèrie "Recapturant" explica l'evolució del districte a través de la fotografia històrica

Els jardins de Ca n’Altimira, de finca luxosa a residència per a monges

Al llarg dels anys, el terreny ha acollit una escola del Liceu, un refugi subterrani i uns jardins municipals

El veïnat de Sarrià fa pinya perquè Can Raventós sigui un refugi climàtic i espai per a la cultura popular

La Plataforma Defensem Can Raventós prepara accions i mobilitzacions que compten amb el suport d'una trentena d'entitats i la majoria dels partits de l'oposició

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí