26.1 C
Sant Gervasi
| Dissabte 25 de juny de 2022 |
Publicitat

Megacurts, microconflictes

Publicitat

Notícies de Sant Gervasi / Bibliocurts

Juanjo Compairé

Dijous 23 de novembre. Algunes persones no abduïdes per la campanya mediàtica del “Black Friday” i interessades pel bon cinema en format curt que es fa al nostre país assistim a la Biblioteca Joan Maragall a la segona sessió de curtmetratges del Festival.

Iliana amb Adrià Pagès.
Fotografia Juanjo Compairé

Veiem 7 filmets d’entre els 59 que el jurat ha anat seleccionant. Tots plantegen alguna mena de petit conflicte quotidià que té a veure amb diferències de tota mena: discriminacions de gènere (Galatée à l’infini, de J. Maura i M.A. Pluchino; Sonríe, de Pablo Vara) o bé de les relacions intergeneracionals: la història d’una àvia, inspirada en la del propi director (Ringo, d’Adrià Pagès) i els conflictes familiars entre pares i fills (Cenizo, de Miguel Caballeros; Estribillo, de César Tormo; Fugit, de Marta Bayarri). També hi hem vist reflectit la problemàtica dels desnonaments des d’una mirada infantil i fantàstica (Hubo un lugar, d’Irene Garcés)

Publicitat

Veiem per la finestra del cinema desfilar, doncs, fragments de vida, amb filtres diversos, des de l’humor fins al drama. Que aquesta finestra no es tanqui depèn també de nosaltres, del nostre suport i també del suport de l’administració amb el treball entusiasta de bibliotecàries com la Laura i la Iliana. Llarga vida al cinema curt!

Més informació: www.bibliocurts.cat , i www.facbook.com/bibliocurts

Publicitat

També podeu veure el vídeo promocional del Megacurts

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.