29 C
Sant Gervasi
| Diumenge 14 d'agost de 2022 |
Publicitat

Obert el concurs de cartell de la Festa Major de Sant Gervasi 2020

Serà el cartell que il·lustrarà la Festa Major, s'ha de lliurar abans del 17 d'abril i el guanyador rebrà 300 euros

Publicitat

Cultura

El Jardí

La Comissió de Festes de Sant Gervasi ha obert el concurs del cartell per la Festa Major 2020, que servirà per al programa d’actes i altres peces promocionals. És un concurs obert a tothom que hi vulgui participar, i s’ha de lliurar al Centre Cívic Vil·la Florida abans del 17 d’abril

El veredicte del jurat del concurs, que estarà format per membres de la Comissió de Festes, serà inapel·lable i es farà públic el 4 de maig del 2020 al mateix Centre Cívic. El guanyador del concurs, a més de veure publicada la seva imatge de la Festa Major, rebrà 300 euros. 

Bases

Publicitat

Mides A3 (42 cm d’alçada x 30 cm d’ample) format vertical. El concursant haurà d’incloure al cartell la frase ‘Festa Major de Sant Gervasi 2020’, les dates ‘Del 12 al 14 de juny’ i deixar una reserva (pot ser de color, però sense imatge) de 5 cm (una franja horitzontal) a la part inferior en sentit del cartell vertical. També s’haurà d’incloure el logo de Sant Gervasi.

Les il·lustracions presentades es poden fer en qualsevol estil o tècnica, i s’han de lliurar en format digital per a impressió en quadricromia (4 colors). Han de fomentar els valors cívics i culturals de la Festa Major.  

Publicitat

Es lliurarà l’original imprès i enganxat en un suport de cartolina blanca de mides 45 x 35 firmat o sota pseudònim per darrere dins d’un sobre. En aquest sobre, també hi ha d’haver un altre sobre tancat amb les dades del participant (nom, adreça, DNI i telèfon) i un pen drive amb el cartell en qualsevol dels següents formats; .pdf, .ai, .psd, preferiblement en capes i amb 300 dpi o més.  

*Els participants menors d’edat hauran d’afegir a l’entrega les dades de contacte d’un tutor amb la pertinent autorització de participació del menor. 

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.