Divendres 08, desembre 2023
10.9 C
Sant Gervasi
10.8 C
Sarrià
Publicitat

Es busca cartell per a la Festa Major de Sant Gervasi 2019

La Comissió de la FM de Sant Gervasi que presideix Cristina Villà obre convocatòria fins el 2 de maig per escollir el cartell de la festa

Publicat el 11.3.2019 17:10

Cultura

El Jardí

La comissió de la Festa Major de Sant Gervasi, que des del mes de febrer presideix Cristina Villà, busca el cartell de la Festa Major d’enguany. El guanyador/a del concurs veurà la seva imatge al cartell oficial de la Festa Major de Sant Gervasi 2019 i rebrà la quantitat de 400 euros, que seran lliurats en un acte dins de la Festa Major, entre el 9 i 19 de juny.

Publicitat

Bases

El concurs està obert a tothom que hi vulgui participar, presentant una obra original (es poden presentar més d’una obra). En cas de ser menor d’edat, s’hauran d’afegir les dades de contacte d’un tutor/a amb la pertinent autorització de participació del menor.

Publicitat

Característiques

Mides A3 (42 cm d’alçada x 30 cm d’ample) format vertical. El concursant haurà d’incloure al cartell la frase “Festa Major de Sant Gervasi 2019”, les dates “Del 14 al 19 de juny” i deixar una reserva (pot ser de color, però sense imatge) de 5 cm (una franja horitzontal) a la part inferior en sentit del cartell vertical. També s’haurà d’incloure el logotip de Sant Gervasi.

Les il·lustracions presentades es poden fer en qualsevol estil o tècnica, lliurades en format digital per a impressió en quadricromia (4 colors) i que fomentin els valors cívics i culturals de la Festa Major.

El cartell guanyador servirà per al cartell de la Festa Major, programes d’actes i altres peces promocionals. Es lliurarà l’original imprès i enganxat en un suport de cartolina blanca de mides 45 x 35 firmat o sota pseudònim per darrera dins d’un sobre. En aquest sobre també hi ha de ser-hi un altre sobre tancat amb les dades del participant (nom, adreça, DNI i telèfon) i un pen drive amb el cartell en qualsevol dels següents formats; .pdf, .jpg, .ai, .psd, preferible en capes i amb 300 dpi o més.

Terminis de presentació

Les obres es podran presentar fins el 2 de maig del 2019 al Centre Cívic Vil·la Florida, al carrer Muntaner, 544, de dilluns a divendres de 10 a 21 h i els dissabtes de 10 a 13 h.

El veredicte del Jurat del concurs (membres de La Comissió de Festes de Sant Gervasi) serà inapel·lable i es farà públic el 13 de maig del 2019 al mateix centre Cívic Vil·la Florida.

El participant guanyador/a cedirà tots els drets d’imatge de l’obra guanyadora. El premi es pot declarar desert si el jurat ho considera oportú. El cartell guanyador i una selecció dels cartells presentats a judici del jurat seran exposats a la Biblioteca de Sant Gervasi Joan Maragall del carrer Sant Gervasi de Cassoles, 85, que durant les dates de la Festa Major tindrà exposició de cartells històrics de la Festa Major de Sant Gervasi.

Les il·lustracions no premiades podran ser recollides al Centre Cívic Vil·la Florida del 2 al 7 de Juliol de 16.30 a 20.30 h. Les obres no recollides durant aquest termini seran destruïdes. El fet de participar en aquest concurs implica l’acceptació de les bases de participació que es poden consultar a la pàgina web de la Festa Major de Sant Gervasi on també es detallen les característiques del concurs.

Premi

El guanyador/a del concurs a més de la seva publicació com a imatge de la Festa Major de Sant Gervasi 2019, al cartell, programa d’actes i peces promocionals, rebrà la quantitat de 400 euros, que seran lliurats en un acte dintre de la Festa Major de Sant Gervasi, del 14 al 19 de juny.

 

Publicitat

Subscriu-t'hi

Dona suport al periodisme cooperatiu i de proximitatPDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.