Pacificats dos entorns escolars de Sarrià – Sant Gervasi

A l'entorn de l'Escola Poeta Foix i a la Pia Balmes s'han reduït carrils de circulació i als punts d'accés s'ha habilitat un espai per passejar tranquil·lament, també amb mobiliari urbà

0
Entrada de l'Escola Pia Balmes

Educació

El Jardí

L’Ajuntament de Barcelona ha pacificat els entorns de l’Escola Poeta Foix i de l’Escola Pia Balmes en el marc del programa municipal ‘Protegim les escoles’, que es desplegarà a un total de 200 centres escolars entre 2020 i 2023.

Per escollir els centres, el consistori s’ha fixat amb els que tenen una qualitat de l’aire més baixa i els més vulnerables des del punt de vista de la seguretat viària.

Així, a Poeta Foix s’ha reduït un carril entre plaça Molina i la ronda del General Mitre mentre que a la Pia Balmes s’ha ampliat el xamfrà i s’ha eliminat un carril de circulació entre Balmes i Via Augusta.

A més, als punts d’accés i sortida dels centres s’han creat uns espais amb una superfície superior a 10 metres de diàmetre, amb mobiliari urbà per passejar amb tranquil·litat i d’altres activitats. Per tal d’indicar l’entrada de l’espai pacificat, s’ha senyalitzat amb pintura de color taronja i el logotip horitzontal específic. Així mateix, s’ha implementat un programa de persones voluntàries per al control del trànsit a l’hora d’entrar i sortir de classe.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.