Dijous 12, setembre 2024
22.3 C
Sant Gervasi
22.2 C
Sarrià
Publicitat

La recepta de pollastre de corral farcit per Nadal

Per seguir la recepta de Conxita Campi necessitarem un pollastre de corral o de pagès ben gran, tot i que tambés es pot fer amb pollastre de pota negre del Penedés, capó o gall d'indi

Publicat el 19.12.2023 10:33

Cuina

Recepta de Conxita Campi

Pollastre de corral farcit

Ingredients: Un pollastre de corral o de pagès ben gran, carn magra de porc, salsitxes, pinyons, prunes seques, orellanes, una copa de brandi, dues copes de vi blanc, sal, pebre, oli i llard. També es pot fer amb altres tipus d’aviram com ara pollastre de pota negre del Penedés, capó o gall d’indi.

Publicitat

Preparació: Es renta el pollastre i es es salpebra per dins i per fora. En una paella amb oli es fregeix la carn magra i les salsitxes tallades a daus. Es barregen les carns amb les fruites seques -prunes i orellanes prèviament remullades- i els pinyons. Es farceix el pollastre de corral amb aquesta barreja i es cus de dalt a baix per donar-li la forma original. 

Publicitat

Es cou dins del forn prèviament calent enrossint-lo pels dos costats en una cassola prou fonda, gran i de fons gruixut on haurem posat oli i llard. Un cop hagi pres color, s’afegeix el brandi i el vi. Es deixa coure com a mínim tres hores, tot regant, de tant en tant, el pollastre amb la salsa de la cocció.

Pollastre de corral farcit al forn © CC0

Publicitat

Subscriu-t'hi

Dona suport al periodisme cooperatiu i de proximitat



PDF per 35€ l'any
PDF + PAPER per 50 € l'any

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.