23.4 C
Sant Gervasi
| Dilluns 20 de setembre de 2021 |
Publicitat

Remodelació del carrer Balmes

Publicitat
Publicitat

Notícies de barri

El jardí

El dijous 15 de març, a Vil·la Urània, hi va haver una reunió de veïns, acompanyats per regidor president del districte de Sarrià-Sant Gervasi Jordi Martí i altres polítics del Grup Municipal Demòcrata, on es va parlar de la imminent remodelació del tram del carrer Balmes entre les places Molina i Joaquim Folguera. A El Jardí ja n’hem parlat més d’una vegada. L’obra és una fase més, pràcticament la darrera, de la remodelació del carrer Balmes que se anat fent al llarg dels darrers anys.

Les queixes dels veïns se centren en la possibilitat de que aquest tram de Balmes només sigui de sentit mar-muntanya, i només es deixi un carril de baixada per l’autobús, els taxis i els veïns que tinguin garatges en aquest tram. Els veïns no veuen viable aquest plantejament que proposa l’Ajuntament i volen fer un seguit d’al·legacions en contra. També és queixen de que els responsable del Districte no els fan cas.

Les obres d’aquest tram del carrer Balmes estan previstes que començaran l’estiu vinent.

El regidor president a la reunió de veïns. ©Maria Rosa Godes

Fes-te subscriptor

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.