13.8 C
Sant Gervasi
| Divendres 09 de desembre de 2022 |
Publicitat

Sant Gervasi acull el 1r Congrés Internacional del Lleure i Acció Sociocultural a Barcelona

Del 3 al 4 de novembre una trentena d'experts de diferents països reflexionaran a la seu de la Fundació Pere Tarrés al carrer Santaló

Publicitat

Educació

El Jardí

La Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull, ubicada al carrer Santaló del barri de Galvany, acull a partir d’aquest dijous el 1r Congrés Internacional del Lleure i Acció Sociocultural. Del 3 al 4 de novembre una trentena d’experts i expertes de països com l’Uruguai, el Brasil i Colòmbia, i també d’arreu de l’estat espanyol, es reuniran amb l’objectiu de reflexionar sobre el paper del lleure educatiu i l’acció sociocultural com a eina de transformació social.

Publicitat

El Congrés s’inaugura aquest dijous a les 15.30 hores i inclourà diferents diàlegs i taules de debat sobre quines polítiques es requereixen per garantir l’accés al lleure a les persones pobres. També permetrà compartir metodologies i experiències transformadores que han tingut lloc en diferents països i territoris en concrets. El 1r Congrés Internacional del Lleure i Acció Sociocultural vol aprofundir al voltant de tres grans reptes: accés universal al lleure; treball conjunt entre els principals agents socioeducatius, i compartició de pràctiques contrastades.

Publicitat

Entre els ponents confirmats hi ha el Director General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Àlex Sastre Prieto; la Comissionada d’Educació a l’Ajuntament de Barcelona, Maria Truñó Salvadó; la Directora General de Drets de la Infància i de l’Adolescència al Ministeri d’Assumptes Socials, Lucía Losoviz Adani, i l’expert en temes de polítiques públiques socials a Colòmbia, Carlos Alberto Rico.

És la primera vegada que s’organitza a Barcelona un congrés internacional enfocat a cohesionar la societat a través del lleure educatiu. Entre les entitats col·laboradores del certamen hi ha l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació, la Generalitat, el Ministeri d’Eduació i també diferents universitats de l’Estat i el Col·legi d’Educadors i Educadores Socials de Catalunya.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.