Publicitat

S’obre una cuina fantasma a Galvany

Distribueix des de la Travessera de Gràcia plats a domicili de sis marques virtuals de menjar amb capacitat per fer 2.000 àpats diaris

spot_img

Publicat el 25.3.2021 17:22

Societat

El Jardí

Una nova cuina fantasma funciona des de fa una setmana al barri de Galvany distribuint plats a domicili de sis marques virtuals de menjar. Segons detalla l’ACN, té capacitat per preparar 2.000 àpats diaris. L’encarregada d’aquesta nova cuina a la ciutat de Barcelona és l’empresa francesa Not So Dark.

Publicitat

El local que han triat per operar des de Barcelona està ubicat al número 81 de la Travessera de Gràcia, entre Alfons XII i Balmes, i disposa d’una mena d’avantsala a l’interior que funciona com un petit garatge on els repartidors poden accedir-hi amb moto o bicicleta, i esperar que les comandes estiguin llestes per no haver de quedar-se al carrer. Aquesta nova modalitat de negoci consisteix en una espècie de restaurants que només operen en línia, i no tenen barra ni servei a taula. Tracten de rebaixar costos preparant només menjar a domicili, que és distribuit a través dels riders.

Publicitat

https://twitter.com/FAVBcn/status/1375024962654855169

L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat aquest divendres que suspèn les llicències de les macrocuines per iniciar-ne la seva regulació, i ha descartat que actualment a la ciutat n’hi hagi cap operant. En aquest sentit la tinent d’Urbanisme, Janet Sanz, ha dit que la de Travessera de Gràcia no és una macrocuina fantasma i que tot fa pensar que era “un restaurant que va abaixar la persiana i que ha seguit servint a domicili”. Una versió que no encaixa amb la descripció de l’empresa instal·lada en aquesta zona de Galvany Not So Dark, que va ser creada el desembre de 2020 i que abans no era el restaurant que hi havia ubicat en aquesta planta baixa.

[adrotate banner="28"]

Notícies relacionades

spot_img

Microcredencials: formacions curtes, oficials i a mida del mercat laboral

El Govern català impulsa programes universitaris àgils i flexibles per adquirir competències específiques i obrir-se a noves oportunitats professionals

Joaquim Campanyà: “Volem convertir el Teatre de Sarrià en un referent cultural de Barcelona”

Qualitat, continuïtat i innovació: el Teatre de Sarrià obre la seva temporada amb ambició

Fotogaleria: Arrenca la Festa Major del Farró

La cercavila de 600 i el pregó d'Alberto Marini han donat el tret de sortida a la festa que s'allargarà fins el 14 de setembre

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

[adrotate banner="15"]