10.5 C
Sant Gervasi
| Dijous 22 d'abril de 2021 |

S’obre una cuina fantasma a Galvany

Distribueix des de la Travessera de Gràcia plats a domicili de sis marques virtuals de menjar amb capacitat per fer 2.000 àpats diaris

Societat

El Jardí

Una nova cuina fantasma funciona des de fa una setmana al barri de Galvany distribuint plats a domicili de sis marques virtuals de menjar. Segons detalla l’ACN, té capacitat per preparar 2.000 àpats diaris. L’encarregada d’aquesta nova cuina a la ciutat de Barcelona és l’empresa francesa Not So Dark.

El local que han triat per operar des de Barcelona està ubicat al número 81 de la Travessera de Gràcia, entre Alfons XII i Balmes, i disposa d’una mena d’avantsala a l’interior que funciona com un petit garatge on els repartidors poden accedir-hi amb moto o bicicleta, i esperar que les comandes estiguin llestes per no haver de quedar-se al carrer. Aquesta nova modalitat de negoci consisteix en una espècie de restaurants que només operen en línia, i no tenen barra ni servei a taula. Tracten de rebaixar costos preparant només menjar a domicili, que és distribuit a través dels riders.

https://twitter.com/FAVBcn/status/1375024962654855169

L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat aquest divendres que suspèn les llicències de les macrocuines per iniciar-ne la seva regulació, i ha descartat que actualment a la ciutat n’hi hagi cap operant. En aquest sentit la tinent d’Urbanisme, Janet Sanz, ha dit que la de Travessera de Gràcia no és una macrocuina fantasma i que tot fa pensar que era “un restaurant que va abaixar la persiana i que ha seguit servint a domicili”. Una versió que no encaixa amb la descripció de l’empresa instal·lada en aquesta zona de Galvany Not So Dark, que va ser creada el desembre de 2020 i que abans no era el restaurant que hi havia ubicat en aquesta planta baixa.

Fes-te subscriptor

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.