Societat
El Jardí
El reconegut xef de cuina Fermí Puig ha anunciat aquest dimarts que es jubila i tancarà el seu restaurant ‘Fermí Puig’, situat al carrer Balmes número 175, entre la Diagonal i la Travessera de Gràcia, al barri de Sant Gervasi-Galvany. Ho ha dit als micròfons de RAC1, on és col·laborador habitual amb una secció de cuina. Al seu costat, el cap de sala del restaurant, Alfred Romagosa, ha explicat que durant el mes de maig se serviran alguns dels grans plats estrella del xef, “des del parmentier de llamàntol al cabrit enfangat”.
Puig, format amb els millors professionals de tot el món, ha treballat en restaurants de renom com El Bulli, on va recomanar a Ferran Adrià, el Drolma, a l’Hotel Majestic, o el Petit Comitè, que després va passar a mans de Nandu Jubany i ara de Carles Gaig. El local del carrer Balmes l’havia decorat com una espècie de museu del Barça, pel seu fanatisme pel club blaugrana.
El restaurant Fermí Puig al carrer Balmes va obrir el juny del 2013, ara fa onze anys. Precisament, Puig va començar la seva etapa com a cuiner al mateix barri de Galvany, en aquest cas al restaurant de la cuinera Montse Guillén al carrer Marià Cubí.