27.9 C
Sant Gervasi
| Dijous 30 de juny de 2022 |
Publicitat

Tancat indefinidament el Parc de la Font del Racó pel seu mal estat

L'Ajuntament no pot concretar quan tornarà a obrir ja que cal fer una reforma global

Publicitat
Carme Rocamora
Carme Rocamora
El primer dia de classe a la UAB em van preguntar perquè volia ser periodista. Suposo que per aquell ideal d’intentar donar veu a aquells que els hi han tret, o bé perquè són ignorats, o bé perquè no se’ls sent prou. He tingut la sort de practicar-ho, amb més o menys destresa, aprenent a mitjans com La Vanguardia o Europa Press. Actualment, treballo com a redactora de política a ElNacional.cat. Però sobretot aprenc a El Jardí, el diari que m’ha mostrat que cadascuna de les coses que passen als barris, per petita que sigui, mereix ser explicada.

Societat

Carme Rocamora

L’Ajuntament de Barcelona ha decidit tancar de manera temporal -i sense calendari de quan es tornarà a obrir- el Parc de la Font del Racó (avinguda del Tibidabo) a causa del mal estat d’algunes de les seves parts, que podrien suposar problemes de seguretat.

Segons explica el Districte, els darrers forts temporals -Glòria, i ara Filomena- han intensificat el deteriorament d’aquestes zones i han provocat “danys profunds” que precisen d’una millora global en tot el parc. Entre altres coses, hi ha camins deteriorats i alguns marges trencats que poden suposar “un perill per a la ciutadania”.

Publicitat

Malgrat els desperfectes, hi ha zones que no suposen cap perill i romandran obertes com la part més baixa i plana del parc, i la porta del carrer de Lluís Muntadas amb l’avinguda del Tibidabo. A més, aquest l’espai l’utilitza actualment una escola del districte com a entorn escolar per la situació de pandèmia actual.

Tancament Font del Racó

L’Ajuntament no pot concretar quan es podrà solucionar la situació ni quant temps poden durar les actuacions de rehabilitació, perquè l’actuació necessària no pot anar a càrrec de les brigades de Parcs i Jardins, ja que comporta la redacció d’un projecte, donat que hi ha necessitats estructurals i arquitectòniques que van més enllà de la jardineria.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.