22.5 C
Sant Gervasi
| Divendres 24 de setembre de 2021 |
Publicitat

Tancat indefinidament el Parc de la Font del Racó pel seu mal estat

L'Ajuntament no pot concretar quan tornarà a obrir ja que cal fer una reforma global

Publicitat
Publicitat
Carme Rocamora
Cadascuna de les coses que passen als barris, per petita que sigui, mereix ser explicada

Societat

Carme Rocamora

L’Ajuntament de Barcelona ha decidit tancar de manera temporal -i sense calendari de quan es tornarà a obrir- el Parc de la Font del Racó (avinguda del Tibidabo) a causa del mal estat d’algunes de les seves parts, que podrien suposar problemes de seguretat.

Segons explica el Districte, els darrers forts temporals -Glòria, i ara Filomena- han intensificat el deteriorament d’aquestes zones i han provocat “danys profunds” que precisen d’una millora global en tot el parc. Entre altres coses, hi ha camins deteriorats i alguns marges trencats que poden suposar “un perill per a la ciutadania”.

Malgrat els desperfectes, hi ha zones que no suposen cap perill i romandran obertes com la part més baixa i plana del parc, i la porta del carrer de Lluís Muntadas amb l’avinguda del Tibidabo. A més, aquest l’espai l’utilitza actualment una escola del districte com a entorn escolar per la situació de pandèmia actual.

Tancament Font del Racó

L’Ajuntament no pot concretar quan es podrà solucionar la situació ni quant temps poden durar les actuacions de rehabilitació, perquè l’actuació necessària no pot anar a càrrec de les brigades de Parcs i Jardins, ja que comporta la redacció d’un projecte, donat que hi ha necessitats estructurals i arquitectòniques que van més enllà de la jardineria.

Fes-te subscriptor

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.