Dijous 25, abril 2024
12.7 C
Sant Gervasi
12.6 C
Sarrià
Publicitat

Un disseny d’alumnes dels Salesians guanyador d’un premi d’embalatge

El projecte PackA Egg s’ha desenvolupat íntegrament a les instal·lacions de l'escola.

Carme Rocamora
Carme Rocamora
El primer dia de classe a la UAB em van preguntar perquè volia ser periodista. Suposo que per aquell ideal d’intentar donar veu a aquells que els hi han tret, o bé perquè són ignorats, o bé perquè no se’ls sent prou. He tingut la sort de practicar-ho, amb més o menys destresa, aprenent a mitjans com La Vanguardia, Europa Press o ElNacional.cat. Actualment, treballo com a redactora de política a Nació. I continuo aprenent dia a dia a El Jardí, el diari que m’ha mostrat que cadascuna de les coses que passen als barris, per petita que sigui, mereix ser explicada.

Publicat el [wpdts-custom start="post-created" format="j.n.Y G:i"]

Notícies de Sarrià

Les Tres Torres

El Jardí

Quatre estudiants del cicle formatiu de Grau Superior de Disseny i Edició de Publicacions Impreses i Multimèdia de l’Escola Salesians de Sarrià, han dissenyat un embalatge pels ous de Pasqua de xocolata que els ha valgut el premi Liderpack en la categoria de Millor Disseny Jove de Packaging. Són Javier Rollano, Tania Barona, Marc Grasa i Mireia Valle. El jurat ha valorat el producte anomenat PackA Egg com una proposta d’embalatge sostenible, original i resistent a les caigudes. Des del naixement de la idea fins a la producció, el producte s’ha desenvolupat a l’Escola Salesians Sarrià, que compta amb aules i tallers dotats de la tecnologia necessària. PackA Egg està imprès en serigrafia i pot personalitzar-se segons l’ocasió i les necessitats.

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí. Entre tots garantirem el futur de la publicació!
Publicitat

Subscriu-t'hi

Dona suport al periodisme cooperatiu i de proximitat



PDF per 35€ l'any
PDF + PAPER per 50 € l'any

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.