27.9 C
Sant Gervasi
| Dijous 30 de juny de 2022 |
Publicitat

Vallvidrera canvia el sistema de recollida de trastos i mobles vells

A partir del dilluns 6 de juliol caldrà trucar prèviament al telèfon gratuït del Civisme i sol·lictar el servei, com passa al Tibidabo i les Planes

Publicitat

Societat

El Jardí

A partir del dilluns 6 de juliol el veïnat de Vallvdirera haurà de conviure amb un nou sistema de recollida de mobles i trastos vells. Hauran d’adaptar-se a un dia de recollida fix, en aquest cas els dilluns, i caldrà trucar prèviament al telèfon gratuït del Civisme (900 226 226) per sol·licitar el servei. D’aquesta manera, el sistema passa a ser el mateix a tot el barri de Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes.

El mateix 6 de juliol es retiraran els contenidors de voluminosos, anomenats popularment “banyeres” que encara quedaven a tres punts: Cal Totxo, Reis Catòlics i carrer de Carroç. A partir de l’endemà, 7 de juliol, el dia de recollida a la zona de Vallvidrera serà els dilluns a partir de les 20 h, i caldrà trucar prèviament al telèfon gratuït del Civisme 900 226 226 i sol·licitar el servei de recollida de mobles i trastos vells per a la seva recollida posterior.

Publicitat

L’Ordenança del Medi Ambient de Barcelona, en el seu article 62.4 tipifica la recollida de mobles, estris i trastos vells, matalassos, somiers i altres materials rebutjats pels ciutadans en activitats de reparació o substitució d’equipament domèstic, excepte residus d’origen comercial, com a recollida singular de voluminosos.

Segons, l’article 610-1 i 610-2 de l’Ordenança del Medi Ambient de Barcelona, dipositar residus fora dels elements de contenció i l’abandonament de mobles, trastos o andròmines a la via pública es considera una infracció que serà sancionada amb multes de fins a 3.000 euros.

Com funciona la recollida de mobles i trastos vells a Vallvidrera?

  • Truca al telèfon del Civisme 900 226 226 i sol·licita el servei de recollida de mobles i trastos vells.
  • Baixa’ls els dilluns, a partir de les 20 h. Deixa’ls davant de la porteria o en un lloc a prop on no molesti el pas dels vianants. No els recolzis en els contenidors.
  • El servei els recollirà dimarts al matí.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.