Publicitat

Víctor Gonzalo, millor pastisser de postres de restaurant a Fòrum Gastronòmic

El veí de Les Tres Torres treballa a Àbac després d'haver passat per Masterchef

spot_img

Publicat el 21.11.2019 12:26

Cuina

El Jardí

El veí de Les Tres Torres Víctor Gonzalo ha estat designat com a millor pastisser de postres de restaurant a la final dels V Premis TheBestDessert – Espaisucre, al Fòrum Gastronòmic Barcelona, que se celebra al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona.

Publicitat

Els xefs Jordi Cruz (Àbac ***), Jordi Roca (El Celler de Can Roca ***), Albert Adrià (Tickets *), René Frank (CODA, Berlín), Jordi Butrón i Xano Saguer (Essence by Espaisucre) han format part del jurat que ha triat els guardonats.

Publicitat

Gonzalo, veí de Les Tres Torres de tota la vida, treballa de xef pastisser al restaurant Àbac, també al districte, on hi va arribar a parar després de participar al concurs Masterchef de TVE.

Al seu perfil d’Instagram, Gonzalo ha assegurat que “mai” hauria imaginat guanyar aquest reconeixement.

Víctor Gonzalo rep el premi ©Fòrum Gastronòmic Barcelona
[adrotate banner="28"]

Notícies relacionades

spot_img

Jesuïtes Sant Gervasi i el Casal Sant Ildefons: una aliança transformadora a través del TR i el voluntariat

La proposta educativa combina l’aprenentatge acadèmic amb el compromís social, permetent que els estudiants col·laborin setmanalment amb diferents entitats del barri i la ciutat

Josep Carner, un poeta excels dins un rostre inacabat

Va instal·lar-se a Sarrià l'any 1914, en una torre llogada al carrer de Pomaret; va publicar alguns poemes en el butlletí de l'Orfeó Sarrianenc i a La Cònsola, revista impulsada per J.V.Foix

Neix una associació a Collserola per situar la creativitat al centre de la vida veïnal

Collserola Creativa ja compta ja amb 32 socis i fa una crida a la participació per seguir construint una oferta cultural col·lectiva i arrelada al territori

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

[adrotate banner="15"]