Publicitat

Víctor Gonzalo, millor pastisser de postres de restaurant a Fòrum Gastronòmic

El veí de Les Tres Torres treballa a Àbac després d'haver passat per Masterchef

spot_img

Publicat el 21.11.2019 12:26

Cuina

El Jardí

El veí de Les Tres Torres Víctor Gonzalo ha estat designat com a millor pastisser de postres de restaurant a la final dels V Premis TheBestDessert – Espaisucre, al Fòrum Gastronòmic Barcelona, que se celebra al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona.

Publicitat

Els xefs Jordi Cruz (Àbac ***), Jordi Roca (El Celler de Can Roca ***), Albert Adrià (Tickets *), René Frank (CODA, Berlín), Jordi Butrón i Xano Saguer (Essence by Espaisucre) han format part del jurat que ha triat els guardonats.

Publicitat

Gonzalo, veí de Les Tres Torres de tota la vida, treballa de xef pastisser al restaurant Àbac, també al districte, on hi va arribar a parar després de participar al concurs Masterchef de TVE.

Al seu perfil d’Instagram, Gonzalo ha assegurat que “mai” hauria imaginat guanyar aquest reconeixement.

Víctor Gonzalo rep el premi ©Fòrum Gastronòmic Barcelona
[adrotate banner="28"]

Notícies relacionades

spot_img

La plaça d’Emili Mira estrena una àrea de joc infantil totalment accessible

L’actuació ha permès renovar íntegrament l’àrea de joc infantil, i els nous jocs donen resposta a diferents edats i capacitats, i totes les activitats lúdiques són accessibles

Gairebé un miler de pneumàtics abocats il·legalment a Collserola i un foc gairebé descontrolat fan saltar l’alerta en la vigília de Sant Joan

L’entitat Collserola Paisatge Viu reclama accions urgents per aturar els abocaments il·legals i protegir el bosc

Sant Joan 2025 a Sarrià-Sant Gervasi: consulta el programa

El Farró, Sarrià i el Rectoret organitzen sopars, concerts i fogueres per a la nit més curta de l'any

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

[adrotate banner="15"]