Dissabte 20, abril 2024
13.6 C
Sant Gervasi
13.6 C
Sarrià
Publicitat

Víctor Gonzalo, millor pastisser de postres de restaurant a Fòrum Gastronòmic

El veí de Les Tres Torres treballa a Àbac després d'haver passat per Masterchef

Publicat el [wpdts-custom start="post-created" format="j.n.Y G:i"]

Cuina

El Jardí

El veí de Les Tres Torres Víctor Gonzalo ha estat designat com a millor pastisser de postres de restaurant a la final dels V Premis TheBestDessert – Espaisucre, al Fòrum Gastronòmic Barcelona, que se celebra al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona.

Publicitat

Els xefs Jordi Cruz (Àbac ***), Jordi Roca (El Celler de Can Roca ***), Albert Adrià (Tickets *), René Frank (CODA, Berlín), Jordi Butrón i Xano Saguer (Essence by Espaisucre) han format part del jurat que ha triat els guardonats.

Publicitat

Gonzalo, veí de Les Tres Torres de tota la vida, treballa de xef pastisser al restaurant Àbac, també al districte, on hi va arribar a parar després de participar al concurs Masterchef de TVE.

Al seu perfil d’Instagram, Gonzalo ha assegurat que “mai” hauria imaginat guanyar aquest reconeixement.

Víctor Gonzalo rep el premi ©Fòrum Gastronòmic Barcelona
Publicitat

Subscriu-t'hi

Dona suport al periodisme cooperatiu i de proximitat



PDF per 35€ l'any
PDF + PAPER per 50 € l'any

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí