15.4 C
Sant Gervasi
| Divendres 22 d'octubre de 2021 |
Publicitat

Vist un porc senglar a Major de Sarrià

És el segon senglar que els veïns diuen haver vist en els últims quatre dies a Sarrià, i per evitar-ho cal gestionar adientment el llançament de la brossa

Publicitat
Publicitat
Carme Rocamora
Cadascuna de les coses que passen als barris, per petita que sigui, mereix ser explicada

Societat

Carme Rocamora

Un porc senglar s’ha passejat aquest vespre per la part alta del carrer Major de Sarrià, tot recercant entre la brossa que hi havia sobre la via, que estava fora dels contenidors i per tant era més accessible per a l’animal.

El veí de Sarrià Leo Bejarano ha enregistrat unes imatges a l’altura del carrer Ramon Miquel Planas, on es veu l’animal buscant menjar atret per l’olor, i ha demanat, en una publicació de Twitter, que es tiri la brossa dins del contenidor per evitar atreure els animals.

A més, en una conversa amb El Jardí, ha explicat que un altre factor que atreu aquests animals provinents del Parc de Collserola és l’olor de la brossa orgànica. En aquest sentit, ha emplaçat els veïns a tirar adientment la brossa orgànica, en especial a la zona on es practica la recollida selectiva Porta a Porta. També ha lamentat que en força ocasions no es baixi la bossa dels residus orgànics amb el cubell marró corresponent, que és hermètic i els senglars no poden obrir.

No és la primera vegada que veïns de Sarrià alerten de la presència d’aquests porcs provinents del Parc de Collserola. Una altra veïna, Marta Royo, va avisar aquest diumenge -dia de la setmana en què es treu al carrer l’orgànic amb el sistema Porta a Porta- que en va veure un també a Major de Sarrià, en aquest cantonada amb Santa Filomena.

Canvi de conducta

Començat l’estiu, Districte va emetre un comunicat tot alertant el canvi de personalitat d’alguns dels senglars que es troben a Collserola per haver perdut la por a les persones.

En aquest cas, el consistori va recomanar extremar les precaucions i no acostar-se, no tocar l’animal, no donar-li menjar i fer soroll i gesticulacions per aconseguir que s’allunyin.

Fes-te subscriptor

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.