Dijous 25, abril 2024
12.7 C
Sant Gervasi
12.6 C
Sarrià
Publicitat

Jordi Martí demana concreció i transparència a Barcelona en Comú pel que fa a les retallades

Publicat el [wpdts-custom start="post-created" format="j.n.Y G:i"]

Notícies del Districte

Carme Rocamora (@CarmeCRS)

A petició del Grup Municipal Demòcrata, del Partit Popular i de Ciutadans, aquesta tarda se celebra el plenari extraordinari sobre les retallades que afecten a les inversions del districte.

Quan es va anunciar aquest estiu que el govern de Barcelona en Comú faria retallades en les inversions del pressupost municipal, van saltar les alarmes. I en especial al districte, on aquestes podrien suposar la congelació d’alguns projectes àmpliament reivindicats com ara la Biblioteca de Sarrià, el nou equipament a l’antic mercat de Vallvidrera o bé la remodelació del carrer Balmes. Ara, gràcies a les peticions del Grup Municipal Demòcrata i del Partit Popular, aquesta tarda se celebrarà un Consell Plenari extraordinari a les 20 h a la seu del districte per abordar aquesta qüestió i parlar directament amb el regidor del districte, Jaume Asens.

Publicitat

“Trias no va fer ni una sola retallada”

 

Publicitat

El regidor president del districte, Jordi Martí (GMD), ha atès els mitjans aquest matí a Sarrià per denunciar la falta d’informació que considera que el govern està donant sobre aquestes retallades i ha demanat responsabilitats en cas que es duguin a terme. Martí ha explicat que durant el mandat del seu grup, l’alcalde Xavier Trias no va fer “ni una sola retallada” i ha exigit que el govern actual faci el mateix i que en cas que hagi de fer retallades les expliqui, ja que la poca concreció, segons Martí, “no és d’un govern responsable”. Així mateix, el regidor ha exigit que el districte vetlli pels interessos dels veïns i veïnes de Sarrià – Sant Gervasi a la Casa Gran, i reivindiqui i defensi, per tant, les inversions que el districte es mereix. Una vegada més ha recordat que el districte està a la cua d’inversions de Barcelona.

Tramvia

Martí ha criticat també unes últimes declaracions d’Ada Colau on afirmava que ara que el nou candidat d’Esquerra Republicana és Ernest Maragall, projectes com el del tramvia podran tirar endavant. Segons Martí, aquesta declaració és escandalosa ja que suposaria que dos-cents mil milions d’euros es destinarien a aquest projecte, que segons el cap del Grup Municipal Demòcrata a Sarrià – Sant Gervasi “no és prioritari ni necessari”.

Publicitat

Subscriu-t'hi

Dona suport al periodisme cooperatiu i de proximitat



PDF per 35€ l'any
PDF + PAPER per 50 € l'any

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.