20.3 C
Sant Gervasi
| Diumenge 19 de setembre de 2021 |
Publicitat

2a Festa Radars

Publicitat
Publicitat

gent gran

El jardí

Festa dels Radars a la Vil·la Florida.  Fotografies de Rosa Castells
Festa dels Radars a la Vil·la Florida.
Fotografies de Rosa Castells

Dins del marc de la Festa Major de Sant Gervasi, es va celebrar la 2a Festa Radars. Si l’any passat es va fer al Mercat de Galvany, enguany s’ha fet als jardins de Vil·la Florida, que van registrar una bona presència de gent gran del barri. Després de diversos parlaments que van explicar l’objectiu del projecte Radars i la seva progressiva implantació als barris de Sant Gervasi, hi va haver espectacles, animació i un piscolabis.

Per altra banda, el divendres 8 de juny, de 10 a 12 h, hi va haver una reunió de la Taula de la gent gran de Radars a la Llar Mossèn Lluís Vidal, al carrer Bigai, 12.

Com funciona el Projecte Radars?

Des del projecte es demana als radars que estiguin atents a la dinàmica diària de les persones grans que coneixen i que, si detecten algun canvi en la seva rutina diària, en el seu comportament o en el seu aspecte, i no es té l’opció d’apropar-se a aquesta persona, es posin en contacte amb el projecte.

Als radars se’ls facilita un número de telèfon del centre de serveis socials i una adreça de correu electrònic perquè puguin comunicar-ho.

Les persones grans detectades són valorades pels professionals dels Serveis Socials, que intervenen conjuntament amb la xarxa del barri en cas de necessitat.

El procés es completa amb el suport d’una Plataforma de Seguiment Telefònic, en què participen voluntaris i voluntàries del barri que fan un seguiment de manera continuada de la persona gran detectada amb l’objectiu de vincular-ho a la xarxa social del barri.

Més informació:

Si t’interessa implicar-te al projecte de forma més activa, envia’ns un correu a [email protected] o pots apropar-te al Centre de Serveis Socials Sant Gervasi.
c. Arimon, 7.
Tel. 93 619 73 11

Fes-te subscriptor

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.