Publicitat

Concurs de Cuina Little Chef

spot_img

Publicat el 8.11.2016 16:30

Notícies de Sant Gervasi

Merche Crespo

pequerecetaEl passat dissabte, 5 de novembre, es va celebrar al Col·legi Canigó de Barcelona la 3 ª edició del concurs Little Chef Canigó en el que més de 80 nenes i nens, des de P3 fins a 1er. de Primària, van elaborar senzilles receptes de cuina. La finalitat del concurs, que també es celebra en altres col.legis de la resta del país, és promocionar els hàbits saludables entre els petits i les seves famílies, utilitzar productes de proximitat, fomentar la creativitat i la diversió en família.

Publicitat

Els participants van distribuir-se en dues categories: Little Chef XS: nens i nenes de P3 i P4 i Little Chef S: P5 i 1er. de Primària i tots van rebre un diploma acreditatiu, a més d’un kit format per un devantal, un barret de cuiner i altres sorpreses. Finalment es van lluirar 3 premis per categoria, després de que el jurat escollís els guanyadors.

Publicitat

Segons les bases del concurs, els participants havien de realitzar una recepta a escollir entre un postre: galetes decorades, broquetas de fruites o pastissos, o un berenar, com sandvitxos o canapès. El concurs va ser presencial i cada participant va elaborar la seva propia recepta en un temps màxim de 20 minuts.

El jurat va estar format per persones relacionades amb el món de la gastronomia i la restauració com Miguel Balcells, de “El guardián de los sabores” i influencer gastronòmic, Eva G. Hausmann, Chef assessora i estilista gastronòmica, el Chef Joan Domènech, del restaurant japonès Nomo de Barcelona, el Chef Alfonso Tomassoni, del Restaurant Braserie Flo, i en la actualitat Chef executiu del Grupo Cuttings i Guzmán Gastronomía, i per últim, per Marta Queralt, directora de la Escola de Cuina Montserrat Seguí.

jurado4Els membres del jurat van avaluar les receptes en funció d’aspectes com la creativitat, la presentació i el seu sabor i van quedar sorpressos al veure als petits chefs participants preparant plats amb ingredients saludables i molt variats (fruites, verdures, etc.)

Al chef Alfonso Tomassoni li va cridar la atenció la perfecció amb que van treballar els nens de 3 anys, els més petits, i la chef Eva G. Hausmann estava satisfeta al comprovar que els nens són molt conscients del què és “menjar saludable”.

Ha estat una jornada familiar divertida i colaborativa en la que ha participat tota la comunitat educativa del Col.legi Canigó, ja que les alumnes més grans han fet d’ hostesses, i els pares i mares dels alumnes participants han col.laborat en la elaboració dels plats dels nens.

Esperem que la 4ª edició Little Chef Canigó esdevingui també un éxit.

[adrotate banner="28"]

Notícies relacionades

L’AV Bonanova celebra el 50è aniversari amb un concert

L'Orquestra Simfònica Vozes amenitzarà la celebració de la plataforma veïnal, que enguany també serà reconeguda amb la Medalla d'Honor de Barcelona

Festa Major de Sant Gervasi – la Bonanova 2025: el programa amb totes les activitats

Del 5 al 15 de juny la plaça de la Bonanova s'omple de cultura popular, música, activitats infantils, àpats populars i espectacles per a tots els públics

L’Ajuntament descarta un nou CAP a la Bonanova per aquest mandat

Els veïns defensen que és un barri amb una "població envellida" amb dificultats per desplaçar-se fins al centre de Vallcarca

La història de l’església de la Bonanova: víctima d’un robatori i un incendi

A causa de la falta de pressupost, els veïns de Sant Gervasi van finançar la seva reedificació
spot_img

Flors, colors, fragàncies i pol·linitzadors

L’esclat de la floració a la primavera constitueix un espectacle extraordinari, un festival de formes, colors i fragàncies que magnetitza els nostres sentits. Flors i més flors, un repertori inabastable de “vida extremadament efímera” que desferma grans complicitats amb l’entorn.

Les vacances, una oportunitat de reequilibri per les persones amb Alzheimer o Parkinson

El temps lliure pot esdevenir en una oportunitat per mirar més als ulls, escoltar amb més paciència i redescobrir formes de convivència que van més enllà de la cura

Societats precaritzades

"Hi ha una falsa equació que sosté que un pobre, d’entrada, és una bona persona, mentre que a un ric sempre se l’ha de veure com un presumpte delinqüent. I de tant sentir-ho, molts ciutadans que per anar fent la viu-viu aspiren a ser subvencionats acaben afegint-se al carro de les persones acrítiques amb el poder"

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

[adrotate banner="15"]