27.9 C
Sant Gervasi
| Dijous 30 de juny de 2022 |
Publicitat

Anar al mercat des de casa, la proposta de FreshAi al Mercat de les Tres Torres

L’usuari pot seleccionar en temps real el producte gràcies a la imatge en directe de la parada que veu a través del seu telèfon mòbil, ordinador o tauleta

Publicitat

Economia

El Jardí

Anar al mercat des de casa. Així és la proposta que ha presentat al Mercat de les Tres Torres la start-up catalana FreshAi, que des del 18 de març, en una prova pilot, ha instal·lat les seves càmeres de vídeo d’alta resolució en dues parades de l’establiment: la Peixateria Xavi i Sònia i la Carnisseria Eugenio.

FreshAi presenta una plataforma sota el lema ‘El mercat a casa’ dissenyada per “transformar la forma de comprar en línia” de fruita, verdura, carn o peix procedent dels mercats municipals. L’usuari pot seleccionar en temps real el producte gràcies a la imatge en directe de la parada que veu a través del seu telèfon mòbil, ordinador o tauleta.

FreshAi permet fer la compra al mercat des del telèfon mòbil © FresAi
Publicitat

També s’eliminen les barreres físiques per a les persones amb mobilitat reduïda que no poden desplaçar-se habitualment al mercat. Amb aquest ànim de ser una aplicació inclusiva, FreshAi incorporarà en els pròxims mesos una transcripció fonètica dels productes exposats perquè persones amb disfuncionalitat visual captin igualment la informació que apareix a la pantalla.

A més, expliquen que l’objectiu és anar creixent progressivament també al Mercat de Sarria i al de Sant Gervasi. A més a més, durant l’estat d’alarma no es cobra cap recàrrec per transport.

Càmera de FreshAi instal·lada al mercat © FreshAi
Publicitat

Els mercats municipals de la ciutat representen no només els llocs on es compra producte fresc, saludable i de qualitat, sinó també espais de relació veïnal. El fet d’oferir als paradistes aquesta eina els permet competir en el mercat digital, del qual fins ara s’han mantingut allunyats davant la dificultat d’enfrontament amb els grans supermercats.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.