16.8 C
Sant Gervasi
| Dimarts 26 d'octubre de 2021 |
Publicitat

Aprovades totes les proposicions al Consell Plenari d’estiu

Batlle explica que a Sarrià-Sant Gervasi s'han subministrat 30.718 dosis de vacuna contra la covid-19 a un total de 15.359 persones

Publicitat
Publicitat
Carme Rocamora
Cadascuna de les coses que passen als barris, per petita que sigui, mereix ser explicada

Política

Carme Rocamora

El Consell Plenari celebrat aquest dilluns, per primer cop aquest any amb presència de públic (unes cinc persones) es va desenvolupar sense gaire polèmica. Si bé l’anterior del mes de maig va ser molt més notori per la polèmica per la divisió del Govern amb el nom de la biblioteca de Sarrià, aquest de juliol ha estat més tranquil i totes les proposicions dels grups polítics s’han aprovat en general amb ampli consens.

Com sempre en la part inicial el regidor, Albert Batlle, va exposar el seu informe en què va repassar les tasques fetes durant aquests dos anys de mandat, les obres iniciades i l’esforç en l’emergència sanitària. En aquest sentit va explicar que a hores d’ara al districte s’han subministrat 30.718 dosis de vacuna contra la covid-19, atenent a un total de 15.359 persones.

Les rèpliques de l’oposició van ser diverses. Mentre que el conseller del PP, Antonio Verdera, va posar l’accent en la falta de seguretat al districte i la necessitat de lluitar contra les ocupacions; Rodrigo Martinez Garcia de BxCanvi va carregar contra els pressupostos participatius, que va descriure com una campanya electoral de la cara a les próximes eleccions per part del Govern municipal.

Mercè Escofet (Cs) va assegurar que no hi ha ni una sola cosa que hagi millorat al districte ni a Barcelona des que Ada Colau és alcaldessa, Mercè Amat (ERC) va posar l’accent en obres pendents de fer com la del carrer Balmes o els reptes per millorar els barris de muntanya. Per últim, el conseller de Junts, Pol Lliró, va acusar Batlle de fer un “informe autocomplaent” que no posava sobre la taula els problemes reals del districte.

Proposicions

El PP va proposar que el Govern municipal incrementi la vigilància dels vehicles de mobilitat personal, VMP, per prevenir accidents i protegir els ciutadans més vulnerables. Aprovada per unanimitat.

BxCanvi va demanar ampliar la zona infantil del parc de la plaça de Ferran Casablancas. La proposició va ser aprovada però amb el vot en contra del Govern i l’abstenció d’ERC.

Cs va proposar fer un estudi sobre les zones més idònies del districte per fer circuits per a la pràctica de l’esport de cal·listènia. La proposta va ser aprovada per tota l’oposició i el Govern municipal es va abstenir.

ERC va apostar per crear una taula de patrimoni arquitectònic amb periodicitat trimestral, proposta aprovada per tots els grups però amb l’abstenció de BCanvi.

Per últim Junts va proposar que el Govern municipal i la societat municipal Foment de Ciutat impulsin les partides d’inversions urgents als barris de muntanya. La proposta va ser aprovada per unanimitat.

Fes-te subscriptor

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.