20.1 C
Sant Gervasi
| Dimarts 24 de maig de 2022 |
Publicitat

Assemblea a la Llar

Publicitat

Gent gran

Jaume Busquests

El passat 22 de febrer la Llar Mossèn Lluís Vidal, potser enguany molt al principi del període legal per fer-ho, moguts per un afany d’actualitzar la Junta de Govern i posar al dia la futura programació, es va celebrar la Junta ordinària.

Les limitacions personals i l’edat, no ens han impedit portar a terme gran part de les activitats programades, donar a conèixer la Llar i obrir de bat les portes per acollir a tothom que vulgui saber què fem i que volem fer de 5 a 8 de la tarda tots els dies laborables de dilluns a divendres.

Escena de l’obra de teatre. Fotografies de la Llar de Mn. Lluís Vidal
Publicitat

Volem que tothom pugui trobar acolliment per l’oci, participar i gaudir de la nostra coral, excursions i visites culturals, celebració de totes les festes tradicionals amb piscolabis o altres idoneïtats, reflexions periòdiques sobre temes sanitaris que programem amb el CAP del barri, i altres de qualsevol altre ordre que en poden ajudar a estar al dia.

El Jardí de Sant Gervasi ens ajuda a donar-nos a conèixer informant de les nostres activitats, a les que per acord d’aquesta Assemblea, s’hi afegeixen unes sessions de diàleg entorn de notícies i vivències i un grup d’ajut i promoció de treballs que aportem a la “botigueta” de Sant Joan de Déu.

Publicitat

En la memòria aprovada per a Junta es reflecteix el bon resultat de la feina feta, i en el pla de treball per aquest any suggerents excursions i activitats lúdiques, com la que va tenir lloc l’endemà de l’Assemblea celebrant el Dijous Gras amb la truita i la coca de llardons, i gaudint de la representació de l’obra teatral Un prometatge d’A. Txékhov a càrrec del grup Teatre truca a la porta.λ

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.