Publicitat

Catalunya, parla a cor obert

Us demano a cor obert, habitants d'aquesta terra, que ajuntem les nostres mansi enlairem la nostra vela

spot_img

Publicat el 1.10.2020 16:00

Racó del Veïnat

Roser Díaz

A cor obert m’ofereixo, i vosaltres m’acolliu,
muntanyes, llacs, pobles,
història feta veritat, pàgines de poemes
vides senzilles, profundes.
A cor obert, us demano amb tendresa,
vetlleu per la meva sort,
per la meva llengua, per la meva llei.
En vosaltres em recolzo,
tots sou la meva fermesa.

Publicitat

Ara que m’han tallat la mà
que el meu timó adreça,
ara que em mouen les ones
del mar en plena tempesta,
us demano a cor obert,
habitants d’aquesta terra,
que ajuntem les nostres mans
i enlairem la nostra vela.

Publicitat

No vull morir a cor obert
silenciada
per la pena,
vull lluitar com sempre he fet
per deslliurar la cadena
que sense llei i raó
al fons del mar m’arrossega.

1 d’octubre del 2020. Ja fa tres anys.

spot_img
[adrotate banner="28"]

Notícies relacionades

Un viatge inèdit pel món de les begudes pairals

Fra Valentí Serra presenta "Begudes pairals i conventuals", un recull de les begudes de la tradició mediterrània

Neix un nou club de cúrling… ara a Sarrià

Un grup de sarrianencs recull el guant del Cúrling Vallvidrera i crea un club; com no hi ha pista de gel on entrenar, discuteixen tàctiques al Bar Nou Patum

L’Institut Tècnic Eulàlia arrenca la celebració del seu centenari

Exalumnes, familiars i mestres es retroben en un emotiu acte que marca el tret de sortida a un any de commemoració

El becplaner: característiques i curiositats

És un migrador regular, més comú al pas de tardor que al de primavera, però escàs al nostre territori. Es pot veure durant tot l'any, a zones d'aiguamolls al llarg de tota la costa, ja que existeixen exemplars estiuejants i també hivernants, tot i que no cria al nostre país
spot_img

Un viatge inèdit pel món de les begudes pairals

Fra Valentí Serra presenta "Begudes pairals i conventuals", un recull de les begudes de la tradició mediterrània

Neix un nou club de cúrling… ara a Sarrià

Un grup de sarrianencs recull el guant del Cúrling Vallvidrera i crea un club; com no hi ha pista de gel on entrenar, discuteixen tàctiques al Bar Nou Patum

L’Institut Tècnic Eulàlia arrenca la celebració del seu centenari

Exalumnes, familiars i mestres es retroben en un emotiu acte que marca el tret de sortida a un any de commemoració

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí