16.8 C
Sant Gervasi
| Dimecres 27 d'octubre de 2021 |
Publicitat

Comença el servei ‘Temps per a tu’ a l’Escola Sagrat Cor de Sarrià

El servei busca fomentar el lleure de qualitat dels infants, adolescents, joves i persones adultes amb discapacitat

Publicitat
Publicitat

Societat

El Jardí

L’Escola Sagrat Cor de Sarrià oferirà el servei ‘Temps per a tu’ per fomentar el lleure de qualitat dels infants, adolescents, joves i persones adultes amb discapacitat a partir de dissabte 10 d’octubre en dissabtes alterns, de 10 a 13.30 hores. Les activitats s’adaptaran a la situació de la covid-19 d’acord amb les recomanacions que indiquin les autoritats competents en cada moment.

‘Temps per a tu’ ofereix activitats lúdiques i jocs adaptats a les diferents edats, i es planifiquen tenint en compte les preferències i els interessos de les persones participants. Són dutes a terme per professionals d’entitats que treballen en l’àmbit del lleure per a persones amb discapacitat.

Aquest servei l’ofereix l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Àrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI i dels districtes de la ciutat.

Fes-te subscriptor

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.