22.6 C
Sant Gervasi
| Diumenge 25 de juliol de 2021 |
Publicitat

Se suspenen temporalment les activitats del programa ‘Temps per a tu’

Mentrestant, sempre que sigui possible, se substituirà l’activitat presencial per alguna activitat o contacte telemàtic grupal o individual

Publicitat
Publicitat

Societat

El Jardí

A causa de la situació d’excepcionalitat a Barcelona provocada per la covid-19, el servei ‘Temps per a tu’ que es realitzava al Sagrat Cor Sarrià i que consistia en activitats de lleure per a persones amb discapacitat, s’ha suspés temporalment.

Fins ara, el Programa ‘Temps per a tu’ s’havia adaptat a la nova normalitat d’acord amb les recomanacions indicades per les autoritats, però les noves restriccions en la mobilitat dictades per la Generalitat impedeixen la seva continuació. Aquesta suspensió es mantindrà durant 15 dies i es valorarà la represa de les activitats o l’allargament de la suspensió en funció de les indicacions de les autoritats competents.

Mentrestant, sempre que sigui possible, se substituirà l’activitat presencial per alguna activitat o contacte telemàtic grupal o individual amb les persones participants en el Programa.

Per a qualsevol dubte relacionat amb la suspensió de les activitats o el programa ‘Temps per a tu’, us podeu dirigir a aquesta adreça [email protected].

Fes-te subscriptor

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.