29.1 C
Sant Gervasi
| Dilluns 04 de juliol de 2022 |
Publicitat

Concurs del Cartell de la Festa Major

Publicitat

Notícies de Sant Gervasi

Comissió de Festes de Sant Gervasi

Concurs obert a tothom que hi vulgui participar, presentant una obra original (se’n pot presentar més d’una obra).

En cas de ser menor d’edat, s’hauran d’afegir les dades de contacte d’un tutor/a amb la pertinent autorització de participació del menor.

Publicitat

Les il·lustracions presentades es poden fer en qualsevol estil o tècnica, lliurades en format digital per a impressió en quadricromia (4 colors) i que fomentin els valors cívics i culturals de la Festa Major.

El cartell guanyador servirà per al cartell de la Festa Major, programes d’actes i altres peces promocionals.

Publicitat

El termini de presentació de les obres serà fins al 4 de maig de 2018 al Centre Cívic Vil·la Florida del carrer Muntaner, 544, de Dl. a Dv. de 10 a 21 h i Ds. de 10 a 13 h.

El veredicte del Jurat del concurs (membres de La Comissió de Festes de Sant Gervasi) serà inapel·lable i es farà públic el 15 de maig del 2018 al mateix centre Cívic Vil·la Florida.

El cartell guanyador i una selecció dels cartells presentats a judici del jurat seran exposats a la Biblioteca de Sant Gervasi Joan Maragall del carrer Sant Gervasi de Cassoles, 85 que durant les dates de la Festa Major tindrà exposició de cartells històrics de la Festa Major de Sant Gervasi.

El fet de participar en aquest concurs implica l’acceptació de les bases de participació que es poden consultar a la pagina web de Barnavasi: www.barnavasi.com, on també es detallen les característiques del concurs.

Premi:

El guanyador/a del concurs a més de la seva publicació com a imatge de la Festa Major de Sant Gervasi 2018, al cartell, programa d’actes i peces promocionals, rebrà la quantitat de 400 €, que seran lliurats en un acte dintre de la Festa Major de Sant Gervasi, del 9 al 19 de juny.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.