Dissabte 02, novembre 2024
16.3 C
Sant Gervasi
16.4 C
Sarrià
Publicitat

La Correm Junts d’Aspasim celebra la 12a edició amb més de 1.200 atletes

La gran festa de l'esport i la inclusió a Sarrià torna a demostrar que "tothom pot fer el mateix", només que algunes persones necessitem més suport

Publicat el 20.10.2024 18:37

Esports

El Jardí

Els carrers de Sarrià s’han convertit un any més aquest 20 d’octubre en una gran festa de l’esport i la inclusió, amb la celebració de la ‘Correm Junts’, la milla competitiva, inclusiva i solidària que organitza Aspasim. Enguany la cursa ha celebrat la dotzena edició.

Publicitat

La Correm Junts ha reunit durant el matí de diumenge a 1.203 atletes de totes les edats, que han fet el recorregut de 1.609 metres per l’avinguda de la Reina Elisenda de Montcada, amb sortida i arribada a la plaça de Sarrià.

Publicitat

Es tracta d’una cursa inclusiva que agrupa a les persones participants en diferents categories, segons la seva edat i gènere, sense distingir entre persones amb discapacitat i sense. L’objectiu d’Aspasim amb l’organització de la milla és transmetre que “tothom pot fer el mateix”, només que algunes persones necessitem més suport per a fer-ho possible.

Així mateix, diverses empreses i fundacions també han participat a la Correm Junts a través de la Milla Experience, una modalitat que permet crear equips corporatius que acompanyen a una persona amb discapacitat. La recaptació d’aquesta dotzena edició de La Milla de Sarrià,  que prové de les inscripcions i les donacions de particulars i empreses, serà destinada a millorar l’accessibilitat de les llars d’Aspasim, i a garantir que les persones que hi viuen tinguin els suports i acompanyaments que necessiten per a poder gaudir de la qualitat de vida que mereixen i que, lamentablement, sovint no són tingudes en compte per les diferents administracions.

Aspasim, més de 85 anys d’història

Aspasim és una entitat que vetlla per les persones amb discapacitat intel·lectual greu, garantint-ne l’atenció integral al llarg de tota la vida, a través d’una escola d’educació especial, un centre de recursos per a l’educació inclusiva, dos centres ocupacionals, un centre d’atenció especialitzada i 10 llars repartides per diferents barris de Barcelona, des de les que es promou un model d’habitatge familiar i en xarxa amb el seu entorn. El projecte es complementa amb propostes de sensibilització i implicació ciutadana, com és el cas de la Correm Junts o l’organització del festival d’arts escèniques Embotona’t, entre altres activitats obertes a la comunitat.

Publicitat

Subscriu-t'hi

Dona suport al periodisme cooperatiu i de proximitat



PDF per 35€ l'any
PDF + PAPER per 50 € l'any

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.