‘Coses del Farró’ publica el seu número 14

Destaquem el complet dossier que fa l'Associació de Veïns i Comissió de Festes d'una proposta per fer una superilla al Farró

0
Portada 'Coses del Farró' 14

El Jardí

Societat

S’ha publicat la revista Coses del Farró corresponent a la tardor del 2020. Tot i les dificultats de treballar una revista tan plural en temps de pandèmia, la redacció del Coses se n’ha sortit una vegada més. Destaquem sobretot el complet dossier amb una proposta per fer una superilla al Farró: és un tema de molt interès i gran actualitat, i l’Associació de Veïns i la Comissió de Festes del barri fa unes propostes molt acurades. L’objectiu: tornar a omplir de vida els nostres carrers.

També cal destacar l’article “La darrera torre d’estiueig de Mañé i Flaquer”, primera part, de Joan Bosch; i l’article “De la torre d’en Joaquim Pujol a l’Edifici Blau”, de Pep Arisa, que ens descobreix una torre modernista d’Adolf Ruiz i Casamitjana que estava molt a prop dels Josepets, desapareguda el 1971: en el seu lloc, s’hi construí l’Edifici Blau, obra d’Albert Danés. També és interessant la recuperació que Miquel Playà Ventura fa de la història familiar: “La família Santoja Matarrodona al barri del Farró”.

Finalment, també fem esment a la conversa entre l’artista visual Tónia Coll i l’escriptor Joan Pons, recordant les seves estades al Farró a “Taxi a Sant Gervasi”. Recomanem que l’aplegueu aviat: desapareixen de seguida.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.