29.2 C
Sant Gervasi
| Dissabte 13 d'agost de 2022 |
Publicitat

Cs demana que Sarrià-Sant Gervasi torni a tenir “un paper preponderant” a la ciutat

El Jardí recull els desitjos dels grups polítics de Sarrià-Sant Gervasi pel 2022

Publicitat

Cartes dels polítics per l’any 2022

Mercè Escofet, Javier Edrosa i Eva Eladi (Cs)

Ara que és l’hora de fer la carta als Reis Mags, des de Ciutadans volem demanar una cosa molt senzilla: que Sarrià-Sant Gervasi deixi d’estar a la cua de les inversions i torni a tenir un paper preponderant a la ciutat. 

Per desgràcia, a més de la baixa inversió que rebem, els veïns i veïnes del districte se’ns menysprea, no tenint-nos en compte en les decisions que es prenen o imposant-nos mesures no consensuades: per exemple, l’intent de construcció del tanatori a la parròquia Verge de la Pau, la inacabable L9, la brutícia endèmica, l’eterna deixadesa de l’arbratge, les voreres estretes i perilloses, els pals telefònics sense soterrar, els carrers sense asfaltar als barris de muntanya i la manca d’inversió en habitatge públic al districte. 

Publicitat

A la carta els Reis, tampoc podem oblidar-nos de demanar la retirada dels coixins berlinesos, un parany mortal per als motoristes, juntament amb els blocs de formigó, la posada en marxa d’un CAP per a la Bonanova, la creació de casals per a la gent gran i la disminució de la inseguretat derivada per l’augment de furts, robatoris, els casos de discriminació i agressions violentes contra menors a les zones escolars.

Des de Ciutadans, volem demanar que se superin aquests anys de decadència i que passem pàgina d’aquests anys de foscor del Govern de Colau i els socialistes. És l’hora de tornar a l’esperit de les olimpíades, tornant a convertir a Barcelona en un referent nacional i internacional. I això passa per fer de Barcelona una ciutat segura, amb una mobilitat sostenible i integradora, que lluiti contra les desigualtats socials, amb més  habitatge assequible i que recuperi el lideratge econòmic i emprenedor.

Publicitat

Som conscients que els nostres desitjos, tot i que són senzills, són pràcticament un miracle mentre a la ciutat governin Colau i el PSC. Ens haurem d’emparar en els Reis Mags d’Orient per poder revertir la situació de la ciutat en general i de Sarrià-Sant Gervasi en particular, però del que estem segurs és que Melcior, Gaspar i Baltasar portaran carbó a comuns i socialistes. 

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.