22.3 C
Sant Gervasi
| Dijous 19 de maig de 2022 |
Publicitat

El Centre de Serveis Socials de Sant Gervasi restarà tancat durant 4 setmanes

Els veïns de Sarrià i Sant Gervasi podran anar al de Les Corts, ubicat al carrer Can Bruixa 7-11

Publicitat

Societat

El Jardí

L’Institut Municipal de Serveis Socials de Sant Gervasi ha decidit tancar els centres de serveis socials durant quatre setmanes com a mesura de contingència pel COVID-19, i que al districte de Sarrià Sant Gervasi i de Les Corts només resti obert un centre, el de Les Corts, ubicat al carrer Can Bruixa 7-11. El centre de serveis socials de Les Corts només farà atenció preferent i urgent i obrirà al públic de 9 a 14.30 h del mati.

Pel que fa a les peticions d’atenció professionals la ciutadania es pot posar en contacte amb l’equip de serveis socials a través del correu genèric del centre [email protected]. La unitat de Gestió Administrativa gestionarà les comunicacions i les farà arribar al professional que pertoqui. També resta actiu el telèfon general de serveis socials, el 93 619 73 11, tant per a professionals com per persones usuàries.

Publicitat

Amb tot la gestió i el tractament de les peticions, ateses les actuals circumstàncies, pot ser que no es puguin resoldre al moment per part dels professionals, i que per tant només es prengui nota.

Al Centre de Serveis Socials de Les Corts hi ha un equip de guàrdia i la resta de professionals es troben a casa comunicats i disponibles, per la qual cosa també és possible la comunicació amb ells a través del seu correu corporatiu.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.