16.4 C
Sarrià
Publicitat

El Club Tennis Barcino guanya el Campionat de Catalunya Absolut per Equips

L'equip femení ha derrotat per tres sets a dos al Reial Club de Tennis Barcelona-1899

Publicat el [wpdts-custom start="post-created" format="j.n.Y G:i"]

Esports

El Jardí

L’equip femení Absolut del Club Tennis Barcino ha guanyat aquesta setmana el Campionat de Catalunya per Equips organitzat per la Federació Catalana de Tennis després de superar per tres sets a dos al Reial Club de Tennis Barcelona-1899 en la final disputada a les instal·lacions del Cercle Sabadellès.

Publicitat

L’equip, format per Alexia González-Galiño, Neus Àvila, Alba Sala i Constanza Tempone, s’havia plantat a la final després de vèncer en semifinals al Golf Terramar per quatre sets a zero.

Publicitat
L’equip femení guanyador © Federació Catalana de Tennis

En el quadre masculí, l’equip del CT Barcino format per Ignasi de Rueda, Álvaro López San Martín, Milan Markovits, David Naharro, Guillem Puentes, Bruno Pujol i Jordi Samper, amb Germán Puentes com a Capità, va caure a les semifinals. El campió final va ser el RCT Barcelona-1899, que compta a les seves files amb tennistes de renom Tommy Robredo i Marc López.