29.6 C
Sant Gervasi
| Dilluns 04 de juliol de 2022 |
Publicitat

El coworking de l’Espai Jove Casa Sagnier

"Busquem nodrir-nos mútuament de les possibilitats i recursos laborals que tenim fent partícips els grups que venen a gaudir i col·laborar amb els serveis que ofereix l'Espai Jove"

Publicitat

La Mirada Jove

Espai Jove Casa Sagnier

L’espai Coworking a l’Espai Jove Casa Sagnier va començar a mitjans del 2019 i els grups que hi han passat, a causa de la pandèmia, han finalitzat el seu pas per l’Espai. Ara mateix tenim a Luciferases, un grup que va aparèixer per col·laborar amb nosaltres el mateix març del 2020 i no va ser fins a l’estiu que van poder venir al centre a treballar i a trobar el seu espai. És un equip de tres joves científiques, la Míriam, la Judit i la Patrícia, que crea tallers en referència científica per a joves i infants des d’una visió feminista.

Tot i el confinament pel mig, es van crear tantes sinergies que s’ha treballat amb elles durant el confinament. A més, s’han programat activitats a l’espai per als mesos de tardor i hivern. Les seves activitats també han arribat als instituts del districte, on participen activament a través de l’Espai Jove mitjançant activitats per a l’ESO i el Batxillerat.

Publicitat

Això resumiria el que es pretén amb aquest projecte de coworking: nodrir-nos mútuament de les possibilitats i recursos laborals que tenim, fent partícips els grups que venen a gaudir i col·laborar amb els serveis que ofereix l’Espai Jove i a facilitar el camí laboral i col·laboratiu.

Teniu un projecte i necessiteu un espai per acabar d’aterrar-lo?, necessiteu l’ajuda d’algú que us resolgui dubtes?, o bé preferiu col·laborar amb algun altre grup per interactuar i cercar noves sortides al vostre projecte? Sigui com sigui, el que facilita l’Espai Coworking de Sagnier és un servei d’emmagatzematge de pertinences, material i bústia de correu, una aula equipada amb ordinadors portàtils, pissarra, impressora, wifi, xarxa elèctrica i material d’oficina, cessió de material (projectors, pantalles, taules i cadires plegables), servei de neteja i desinfecció, i manteniment de l’espai. També podeu gaudir d’accés puntual a altres espais i serveis de l’equipament mitjançant sol·licitud (sala d’actes, sala de robòtica, sala d’informàtica i 3D, etc.), i sobretot, podeu compartir dubtes i establir-vos-hi amb la dinamització laboral de l’Espai Jove per cercar maneres de col·laborar en activitats. 

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.