24.7 C
Sant Gervasi
| Dilluns 04 de juliol de 2022 |
Publicitat

El curs comença a les escoles bressol municipals del districte amb 500 infants

Hi ha hagut 40 peticions més de demanda de places sobre les ofertades

Publicitat
Carme Rocamora
Carme Rocamora
El primer dia de classe a la UAB em van preguntar perquè volia ser periodista. Suposo que per aquell ideal d’intentar donar veu a aquells que els hi han tret, o bé perquè són ignorats, o bé perquè no se’ls sent prou. He tingut la sort de practicar-ho, amb més o menys destresa, aprenent a mitjans com La Vanguardia o Europa Press. Actualment, treballo com a redactora de política a ElNacional.cat. Però sobretot aprenc a El Jardí, el diari que m’ha mostrat que cadascuna de les coses que passen als barris, per petita que sigui, mereix ser explicada.

Escoles

El Jardí

Aquest dijous 12 de setembre comença un nou curs a les escoles bressol municipals. El districte de Sarrià-Sant Gervasi disposa de 500 places, repartides en sis centres.

Respecte a les noves peticions d’aquest anv, hi ha hagut 284 demandes al districte, quan l’oferta era de 244 places. Gairebé vuit de cada 10 demandes (77,8%) han estat ateses. Representa el percentatge més elevat de demandes ateses en un districte, seguit de Ciutat Vella (73,5%) i Sant Martí (62,8%). Més enrere es troben l’Eixample (38,8%), Gràcia (45,8%) i Les Corts (46,1%)

Publicitat

En total les 101 guarderies municipals de Barcelona comencen el curs 2019-2020 amb 8.409 nens. Els infants matriculats en les EBM suposen el 21,2% del total d’infants entre 0 i 3 anys empadronats a la ciutat.

500 places al districte

Del total de 500 places que hi ha a Sarrià – Sant Gervasi, 236 són per a infants de dos a tres anys, 216 per a infants d’un a dos anys, i 48 per a infants de 4 mesos a 1 any.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.