25.9 C
Sant Gervasi
| Dilluns 15 d'agost de 2022 |
Publicitat

El projecte de reforma de l’antic mercat de Vallvidrera s’obre al públic

Després d'anys de reivindicacions es convertirà en un espai creatiu d’intercanvi entre entitats i veïns

Publicitat

Societat

El Jardí

Els veïns que ho vulguin poden consultar en aquests moments el projecte de reforma del Mercat de Vallvidrera que es troba publicat amb data de 24 d’abril al Butlletí Oficial de la Provincia de Barcelona (BOP). El projecte contempla una reforma completa de l’antic edifici del mercat per convertir-lo en un espai creatiu d’intercanvi entre entitats i veïns.

El nou espai per a l’antic mercat

La proposta consisteix en la remodelació integral completa de tot l’interior de l’antic mercat (planta baixa), i de la rehabilitació de tot l’envolupant exterior, és a dir, de les façanes i cobertes. El projecte contempla també la instal·lació de condicionament d’aire d’aquest nou equipament, ara en desús i en estat de precarietat en molts aspectes constructius i d’instal·lacions.

Publicitat

L’antic Mercat de Vallvidrera es troba situat en la confluència del carrer dels Reis Catòlics i la Carretera de l’Església. Es tracta d’un edifici dissenyat pels arquitectes Bonaventura Bassegoda i Adolf Florensa, que va ser inaugurat l’any 1953 com a Mercat Municipal i va mantenir la seva activitat fins l’abril del 2009.

Les al·legacions al projecte, fins el 6 de juny

El termini d’exposició pública d’aquesta informació acabarà el 6 de juny i fins aleshores es podrà examinar el projecte. També es pot consultar de manera presencial, de dilluns a divendres, en horari de 9.30 a 14 h, a la secretaria del Departament de Serveis Jurídics del districte, per tal de formular les al·legacions pertinents al projecte.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.